////

GrapeDesign indretning af virksomheder

GrapeDesign indretter virksomheder med kvalitet, design og bæredygtighed. Det er især indenfor indretning af kontorer, butikker, hoteller, konferencecentre og cafeer at GrapeDesign har sin styrke.

GrapeDesign har bl.a. indrettet mere end 80 butikker for Q8 i Danmark og har indenfor kontorindretning faste kunder som Norske Veritas og Red Barnet. GrapeDesigns hotelekspert har blandt anden løst opgaver for Scandic.

Hos GrapeDesign kan du som kunde vælge mellen druen (f.eks. et lækkert designprodukt) eller klasen (et komplet turnkey projekt). GrapeDesign har eksklusivitet på to "designdruer" - molo design skærmvægge, loungemøbler og lamper samt Planika bioethanolpejse. Begge dele produkter, der tilføjer en masse kant til indretningen.

GrapeDesign lægger vægt på at have en nærværende, åben og opmærksom dialog med sine kunder og leverandører. Det er kun den vej at indretningen ender med at opfylde alle sine formål. Dette gælder naturligvis uanset om det er en butik, et kontor eller hotel der skal indrettes.

Siden GrapeDesign blev etableret i 2005 har GrapeDesign været molo designs eksklusive partner i Skandinavien. molo design og GrapeDesign har derfor et meget nært samarbejde omkring salg, markedsføring og distribution af molos skærmvægge, loungemøbler og lamper.

Hos GrapeDesign er vi lidt kede af at det ikke længere er så moderne at skulle frelse kloden. Vi forsøger derfor selv konstant selv at blive en mere miljøvenlig forbruger samtidgit med at vi også gør hvad vi kan for at inspirere vores omverden (kunder og leverandører) til at holde fokus.

Hos GrapeDesign kan I også få designet inventar specifikt til jeres indretning. Det kunne være receptionsskranken, skriveborde, loungeøer, højborde ... osv.

Baggrund

Christian Nygaard født 1967, me/apeDesign

///////

Tags: kontormøbler, kontorinventar, kontorindretning, butiksindretning, butiksinventar, hotelindretning, hotelinventar, designprodukter

Referer denne artikel:

APA style: Christian Nygaard (03 Nov 2010). GrapeDesign indretning af virksomheder fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/grapedesign-indretning-af-virksomheder-104/

Harvard style: Christian Nygaard (2010) GrapeDesign indretning af virksomheder [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/grapedesign-indretning-af-virksomheder-104/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Christian Nygaard. "GrapeDesign indretning af virksomheder" Samling af fag-artikler 03 Nov 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/grapedesign-indretning-af-virksomheder-104/>