////

5 film dine børn vil elske

Gode børnefilm er både godt for børnene, men også for de voksne der kan få en tiltrængt pause i hverdagen. En god børnefilm skal ikke kun være underholdende at se for børnene, den skal også gerne lære børnene noget, som de kan tage med i deres rygsæk fremover. I denne artikel har vi fundet 5 fantastiske børnefilm, som dine børn vil elske! Vi har forsøgt at finde film til forskellige aldersgrupper.

Læs om de 10 sjove og lærerige børnefilm:

Ice Age

De fleste kender nok til historien om mammutten ”Manfred”, dovendyret ”Sid” og sabeltigeren ”Diego”, men ikke desto mindre, så er det en af de bedste og sjoveste børnefilm der er lavet. Undervejs i deres eventyrer kommer de igennem en masse forhindringer som børn kan lære meget af.

Der er lavet flere forskellige film og alle sammen er helt fantastiske!

Ratatouille

Selvom man er vokset op i rendestenen kan man godt ende som en køkkenchef. En sød historie om rotten ”Remy” der har alt det der skal til, for at blive en verdensklasses kok. Undervejs i filmen bliver både rotten ”Remy” og den rigtige kok sat på udfordringer der udfordre deres forhold til hinanden og familien.

Happy Feet

Pingvinen ”Mumble” er en glad lille pingvin, men han har et problem – han kan ikke synge. Desværre for ham, danner Kongepingviner par ved at synge til hinanden. Heldigvis har ”Mumble” en anden gave – han kan nemlig danse. Så i stedet for at lade sig begrænse af hans mangle sangevner, så bruger han sit andet talent.

Madagascar

Filmen om de fire dyrevenner fra New York er også en ægte klassiker. Efter mange dejlige år i deres elskede zoo begynder græsset at se lidt grønnere ud på den anden side. Derfor vælger de en dag at flygte. Til sidst lykkedes det, men har de overvejet konsekvenserne ved at rejse hjem til Afrika?

Horton og støvfolket hvem!

Selvom man er lille, har man stadigt et eksistensgrundlag. Det må den evigt søde elefant ”Horton” sande, selvom hele naboer forsøger at overbevise ham om det modsatte. Heldigvis trodser han deres råd og følger sin egen intuition, hvilket bringer ham på et eventyr til en helt ny og forunderlig verden.

Det var fem fantastiske børnefilm som dine børn vil elske. Udover de nævnte børnefilm kan du også overveje at vise dine børn ”Biler og Rio. Du kan læse mere om spændende film her:

www.cmore.dk/play

Baggrund

Med to børn og et tredje p&a/er børnefilm en naturlig del af hverdagen. Heldigvis er nogle/ endda så gode, at vi voksne også kigger med.

/

Tags: Børnefilm, Film til børn, Cmore

Referer denne artikel:

APA style: Tv-kiggeren (08 Nov 2012). 5 film dine børn vil elske fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-film-dine-boern-vil-elske-597/

Harvard style: Tv-kiggeren (2012) 5 film dine børn vil elske [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-film-dine-boern-vil-elske-597/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Tv-kiggeren. "5 film dine børn vil elske" Samling af fag-artikler 08 Nov 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/5-film-dine-boern-vil-elske-597/>