////

Danmarks førende portal for personlig udvikling

”Kender du en god coach, eller ved du hvor jeg finder en psykoterapeut?”

Vi åbnede Levlykkeligt.dk for 6 år siden, fordi vi savnede et samlende mødested på nettet for almindelige mennesker og privatpraktiserende coaches, terapeuter, psykologer, meditation, mindfulness lærere, fysiske behandlere, trænere m.m. Mennesker med viden, erfaringer og noget på hjerte. Et sted hvor alle kunne dele erfaringer og blive inspireret til at tænke nye tanker og tage nye initiativer. Vi ønskede at LevLykkeligt.dk bleve et enestående inspirationsforum for mennesker i udvikling og at det hele samlet set vill bidrage til at skabe mere lykke i verden.

Det var spændende at åbne et netværk som alle kunne bruge og få glæde af. Levlykkeligt skulle være et nærende pusterum for sjælen. For alle der ønsker livskvalitet. Samtidig var det vigtigt at åbne op for at give besøgene  muligheden for et nuanceret billede fx af en psykoterapeut. Derfor var det vigtigt at opmuntre professionnelle coaches, psykologer, erhvervskonsulenter inden for et bredt spekter til at skrive artikler, blogs eller på anden vis dele ud af sin viden. For fornemmer man personen bag en professionel titet opstår der tillid og mere lyst til at tage kontakt.

Filosofien
Mange efterlyser gennemsigtighed fordi det virkeligt kan være svært for almindelige mennesker at få overblik og indsigt i alle de forskellige retninger og tilbud der er fx inden for coaching og fysisk behandling. Vores hensigt er at bane vej for en åbenhed gennem dialog på tværs af faggrænser. Vi tror på at når vi giver og deler vores viden og erfaringer, skabes der åbenhed, indsigt og gennemsigtighed. Det må der gerne komme mere af. Fra begyndelsen har det været vigtigt at signalere troværdighed og have fokus på seriøs livskvalitet. Derfor har vi mange brancheforeninger repræsenteret inden for hver deres område da deres formål er at kvalitetssikre.

For privatpraktiserende fysiske behandlere, psykologer, coaches m.fl. er det samtidig en måde at blive synlige over for de der kunne have brug for dem. Det er dyrt at annoncere og komme højt på Google.

///////////////////////////////////////////////////

Hvorfor navnet LevLykkeligt
Alle ønsker jo at være lykkelige. Vi har forskellige opfattelser af lykke og af hvordan vi finder lykken. Nogle er tilfredse med øjeblikke af lykke, andre har nærmest et medfødt gen for let at føle sig lykkelige. Andre igen oplever en dybere og mere stabil lykke i form af en meningsfuldhed, der holder ved, også når livet er svært. Alligevel er der mange veje der er mere hensigtsmæssige end andre. Veje der skaber en dybere og mere vedvarende lykke. Levlykkeligt.dk er er et neutralt “folkeligt” forum, dvs. at der ikke favoriseres en bestemt opfattelse, “lev lykkeligt” er primært tænkt som et imperativ uden et færdigt svar.

Baggrund

Bag Levlykkeligt står filosoffen, Jens Estrup, og konfliktmægler, Signe Saxe Jessen. Begge har i en årrække beskæftiget sig med livsfilosofi og personlig udvikling – i teori og på egen krop.

Tags: Coach, coaching, psykoterapeut, psykolog, psykologi, psykoterapi, stress, psykologi, psykolog, Meditation, Mindfulness, uddannelse, uddannelse i mindfulness, kursus i mindfulness, foredrag, kurser, kursus, retreat, personlig udvikling, Yoga, personlig udviklin, blogs, video, selvhjælp, Kursus, undervisere, undervisning, lykke, livskvalitet, konsulenter, stress, psykologi, psykolog, alternativ behandler, behandler, terapeuter, terapeut, massør, massage, sundhed, alternativ behandler, behandler, terapeuter, terapeut, massør, massage, sundhed, psykolog, psykologi, lykke, livskvalitet

Referer denne artikel:

APA style: Team Lev Lykkeligt (18 Apr 2011). Danmarks førende portal for personlig udvikling fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-foerende-portal-for-personlig-udvikling-147/

Harvard style: Team Lev Lykkeligt (2011) [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-foerende-portal-for-personlig-udvikling-147/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Team Lev Lykkeligt. "Danmarks førende portal for personlig udvikling" Samling af fag-artikler 18 Apr 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/danmarks-foerende-portal-for-personlig-udvikling-147/>