////

Leasing? Sådan leaser du nemt en BMW

Med leasingberegneren fra BMW kan du nemt og hurtigt beregne, hvad det ca. vil koste for dig at lease en BMW. Leasingberegneren kan du bruge til både at finde leasingpriser for private og til erhverv.

Leasing kan gøre dine bildrømme til virkelighed, uden det kræver en uoverskuelig investering og et stort lån. Med leasing undgår du nemlig at skulle udbetale registreringsafgiften på bilen på en gang, og for et aftalt engangsbeløb og en fast månedlig ydelse, kan du med ro på økonomien lease en BMW.

Service på bilen er inkluderet i kontrakten, og derfor får du når du leaser en biløkonomi, hvor du ikke skal bekymre dig om at sætte penge i budgettet af til netop service og uforudsete udgifter til reparation. En anden fordel ved leasing er, at du heller ikke skal tænke på bilens gensalgsværdi.

Når du bruger leasingberegneren fra BMW lægger du ud med at oplyse, hvad den faste månedlige ydelse maks. må være på, og på den måde hjælper beregneren dig til netop at finde en BMW, der matcher de økonomiske rammer, du har afsat til bil i dit budget.

Vil du lease en BMW til erhverv, tager beregneren også højde for det. Du kan nemlig indtaste det maksimale beløb, du vil beskattes af i beregneren. På den måde kan du hurtigt få dig et overblik over, hvilken BMW, der passer til dit budget.

Beregn din ca.-pris med leasingberegneren, eller tag kontakt til en af forhandlerne af BMW i Danmark og få hjælp til at finde ud af, hvad det vil koste dig at lease en BMW.

Baggrund

////

Tags: leasing, erhvervsleasing, bil, biløkonomi

Referer denne artikel:

APA style: BMW DK (24 Jul 2012). Leasing? Sådan leaser du nemt en BMW fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/leasing-saadan-leaser-du-nemt-en-bmw-519/

Harvard style: BMW DK (2012) Leasing? Sådan leaser du nemt en BMW [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/leasing-saadan-leaser-du-nemt-en-bmw-519/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: BMW DK. "Leasing? Sådan leaser du nemt en BMW" Samling af fag-artikler 24 Jul 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/leasing-saadan-leaser-du-nemt-en-bmw-519/>