////

Måske Har hvert 5. Barn En Puky Løbecykel

Tør du gætte på hvor mange Puky Løbecykler der bliver solgt i Danmark?
Så tænker du sikkert - hvad er en puky løbecykel?

Definition af en Løbecykel
...Lad mig forklare. Løbecykler er almindelige cykler, som ikke har pedaler. Det er blevet "dokumenteret" at børn lettere lærer at cykle MED pedaler, når de har fundet balancen ved at øve sig på en lille cykel UDEN pedaler. Det er sådan en cykel vi kalder for en Løbecykel.

...og Puky er så navnet på den Tyske Producent som har lavet disse cykler i mange mange år.


Hvor mange Puky Løbecykler bliver der solgt i Danmark

Tilbage til spørgsmålet. Ja ser du. Der findes ca. 130 Puky løbecykel forhandlere i Danmark. Hvis de feks sælger 100 cykler i snit - så sælges der 13000 puky løbecykler hvert år i Danmark. Der fødes hvert år 65000 børn i Danmark. Det betyder, groft sagt at hvert 5. barn har en puky cykel. VILDT.

Hvorfor er det muligt at sælge så mange løbecykler?

Der er Puky Løbecykler alle steder Børn færdes
De fleste vuggestuer har puky cykler som børnene kan køre på. Det er godt nok også en holdbar cykel. Den masse produceret i Tyskland - og det er høj kvalitet som holder i mange år.

Hvad gør KONG PUKY anderledes end feks Hudora?

Puky har valgt KUN at fokusere på cykler, hvor Hudora sælger meget andet udstyr. Men grundlæggende kæmper begge tyske producenter om de samme kunder.
Men det er klart, når man vælger som Puky at satse 100% på cykler, så bliver man mere og mere stærk til at producere billigt, få opbygget et finmasket forhandler netværk som igen betyder bedre muligheder for at udnytte produktionsapperatet.

Præsentation af Én Puky Forhandler
En af dem der i Danmark sælger enormt mange Puky Løbecykler, er Legehjulet.dk
På Legehjulet.dk kan du KUN købe legetøj som har hjul under. Det er her man har valgt at satse benhårdt på at sælge Puky løbecykler. Det betyder, du kan gøre en god handel ved at bestille din løbecykler her. Så skynd dig at spar penge, og køb en billig puky løbecykel på legehjulet NU.

Baggrund

///

Tags: puky løbecykel, legetøj løbecykel, balancecykel

Referer denne artikel:

APA style: Mikro (19 Apr 2012). Måske Har hvert 5. Barn En Puky Løbecykel fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/maaske-har-hvert-5-barn-en-puky-loebecykel-445/

Harvard style: Mikro (2012) Måske Har hvert 5. Barn En Puky Løbecykel [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/maaske-har-hvert-5-barn-en-puky-loebecykel-445/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikro. "Måske Har hvert 5. Barn En Puky Løbecykel" Samling af fag-artikler 19 Apr 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/maaske-har-hvert-5-barn-en-puky-loebecykel-445/>