////

”NewStyle Gratisspil” er tilbage

Det som vi igennem mange år kendte, som computerspil ”udviklede sig i starten af dette årtusinde til, at være mere end bare spil for mange. Det blev mere og mere normalt, at man spillede online mod andre personer, hvilket betyd, at sværhedsgraden steg, det samme gjorder muligheden for eksponering af spillere, hvilket var med til, at fange mange firmaers interesse og begrebet ”eSport” blev skabt.

Et af de teams, som var med helt fremme igennem mange år var Team NewStyle, som blev skabt af en samling kendte spillere fra Falster. der siden år 2000 havde spillet sammen i mange forskellige klaner og hele tiden ligget nær toppen i eSports verdenen.

Team Newstyle (Nu kendt som Newstyle Gratisspil) blev stiftet den 9. oktober 2003, af 6 spillere, som allerede kendte hinandens spillestil igennem mange år, hvilket betød at holdet allerede fra start var spillet godt sammen. Alle spillere på holdet fik et symbolsk beløb hver måned som en form for løn, hvilket på det tidspunkt ikke var normalt blandt danske teams. Den bedst betalte spiller modtag 2.000 kr. som var holdets taktiske leder og den der fik mindst var den yngste spiller, der modtog 500 kr.

NewStyle var kendt for at have et hold der lå lige omkring nr. 10 i Danmark, men på tros af det, alligevel havde bedre sponsor aftaler end dem, der lå i toppen af denne liste. Hvilket var svært for mange at forstå. Holdet gik desværre i opløsning kort efter at netcaféen NewStyle lukkede, som var et af holdet hovedsponsorer.

I dag er der ved, at blive pustet nyt liv i det gamle team, Organisationen Newstyle Gratisspil, er igen klar til at tage kampen op og vil i 2012 vælge et nyt team, som skal kæmpe under fanen og få holdet tilbage til gammel tid.

Baggrund

  • NewStyle Gratisspil, modtog over 120.000 i præmier og sponsorater frem til det lukkede i 2009
  • Holdet største sponsor var Cult Energi, der gav sponsorater for over 65.000 i alt.
  • Holdet har deltaget i Turneringer både i Danmark og Sverige
  • Holdet har allerede sponsorater klar til et nyt hold i 2012.
////

Tags: Gratisspil, Gratis Spil, computerspil, flash spil

Referer denne artikel:

APA style: Gratisspil (19 Mar 2012). ”NewStyle Gratisspil” er tilbage fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/newstyle-gratisspil-er-tilbage-420/

Harvard style: Gratisspil (2012) ”NewStyle Gratisspil” er tilbage [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/newstyle-gratisspil-er-tilbage-420/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Gratisspil. "”NewStyle Gratisspil” er tilbage" Samling af fag-artikler 19 Mar 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/newstyle-gratisspil-er-tilbage-420/>