////

Orlandos top 5 forlystelser

Det er svært at tro, at nogen kunne gå tabt for noget at gøre i Orlando. Problemet er naturligvis, ikke at kunne finde noget at gøre, men hvordan man kan vade gennem det utal af valgmuligheder. Jeg har altid følt, at de ting at gøre, er simpelthen holde sig til de mest populære muligheder. 

  1. Walt Disney World - det ene er formentlig grunden til du har besluttet at besøge Central Florida i første omgang, bortset fra golf, det er. Disney World er klodens største og mest besøgte rekreative udvej. Beliggende i Lake Buena Vista og Bay Lake, Florida, uden Orlando, den udvej funktioner til forlystelsesparker, et par dusin temahoteller, shopping, restauranter, underholdning og rekreation spillesteder og selvfølgelig nogle golfbaner. 
  2. SeaWorld Orlando - det berømte maritimt tema park ligger i nærheden af ​​Orlando, Florida. Den er udstyret med Kraken (rutsjebane), Rejsen til Atlantis, Animal udstiller - Penguin Encounter, Shark Encounter, Pacific punkt Bevar og Wild Arktis. 
  3. Universal Studios - Alle dine yndlingsfilm og stjerner er udstillet sammen med 40 fantastiske og sjove forlystelser, shows og attraktioner. En virtuel interaktiv Terminator 02:03-D-eventyr byder på en helt unik samling af spænding, som gør et møde med Jaws, en tur tilbage til fremtiden, og en rejse ud over de stjerner i et ET Eventyr. Special VIP ture er tilgængelige ved præ-arrangement. 
  4. Island of Adventure - Ikke én, men fem fantastiske øer puste liv i alle dine yndlings myter, legender, tegneserier, tegneseriehelte og børns historier vie nogle af de mest innovative og underholdende ture til rådighed overalt: rutschebaner, 3-D attraktioner og et dusin eller mere, “once-in-a-lifetime” oplevelser. 
  5. Wet 'N Wild - beliggende i Orlando, og ofte anset for at være den første store Water Park i USA, blev Wet'NWild grundlagt i 1972, ved at SeaWorld skaberen George Millay: spændingen, spild, forlystelser og "Father of the Waterpark." væld af andre vand-relaterede aktiviteter.

Billeje i Orlando

Baggrund

 

Bestil din lejebil i Orlando hos Billejeonline.dk!

Fri kilometer, lufthavnsafgifter, vejhjælp, kollisionsforsikring, ansvarsforsikring, tyveriforsikring, lokale skatter og vejafgifter er inkluderet i billeje-prisen.

Bestil din lejebil i Orlando hos Billejeonline.dk!Fri kilometer, lufthavnsafgifter, vejhjælp, kollisionsforsikring, ansvarsforsikring, tyveriforsikring, lokale skatter og vejafgifter er inkluderet i billeje-prisen.

 

//////

Tags: billeje orlando, orlando billeje, biludlejning orlando, billeje usa, billeje orlando lufthavn, tag

Referer denne artikel:

APA style: BillejeOnline (01 Feb 2012). Orlandos top 5 forlystelser fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/orlandos-top-5-forlystelser-372/

Harvard style: BillejeOnline (2012) Orlandos top 5 forlystelser [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/orlandos-top-5-forlystelser-372/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: BillejeOnline. "Orlandos top 5 forlystelser" Samling af fag-artikler 01 Feb 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/orlandos-top-5-forlystelser-372/>