////

Seneste nyt fra den danske musikproduktion

FavillaMusic som på dansk betyder, gnist musik, er på vej frem på den danske musik scene.

Senest med nummeret "Bounded", som allerede er blevet godt modtaget på Youtube.

FavillaMusic, forsøger ikke at lade sig rive med af strømmen men istedet køre sin helt egen stil og genre. En blanding af House,trance og 90'er dance.

Dette gør også at det tager længere tid at markere sig blandt en række af dygtige producere Danmark allerede er i besiddelse af. Men i sidste ende vil det sandsynligvis også bære frugt den rigtige vej.

Så længe stilen bliver holdt og retningen fremadrettet også vil fortsætte i sin egen bane.

Der bliver også produceret remix af FavillaMusic, seneste er af den talentefulde gruppe Electric Lady Lab's "Its Over Now".

Den er også at finde på Youtube, sammen med de andre remixes der er blevet produceret af FavillaMusic. Heriblandt, Arian - Shake it og Mishmashup - Together

Men det er ikke remix der satses mest på.

Trods den hårde og lange vej der er for at komme frem kun med sit eget musik så er det stadig egne produktioner der bliver lavet mest i, og sådan vil det også fortsætte i følge FavillaMusic.

Det kan tage lang tid at nå sit mål på denne måde, men der er stadig en charme ved at lave sit helt eget musik fra scratch.

Dog er det ikke udelukket at der kommer flere remix fra FavillaMusic.

Når muligheden byder sig for et spændende projekt bliver der ikke holdt tilbage, det kan med sikkerhed siges.

Desuden er navnet FavillaMusic kun et smalt kendt navn endnu og derfor kan det også blive en nødvendighed at producere noget på allerede eksisterende tracks.

Men som skrevet længere oppe er dette noget FavillaMusic helst vil undgå, da ønsket om at fortsætte med i størst grad at producere sit eget er højest.

Vi glæder os til at se hvor det vil bære hen i nærmere fremtid.

Gnisten fra FavillaMusic lader til kun lige at være begyndt...

 

Baggrund

Joseph Favilla er manden bag Fav/p>/////

Tags: bounded, relax, its, over, now, favillamusic

Referer denne artikel:

APA style: Joseph Favilla (24 Aug 2011). Seneste nyt fra den danske musikproduktion fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/seneste-nyt-fra-den-danske-musikproduktion-205/

Harvard style: Joseph Favilla (2011) Seneste nyt fra den danske musikproduktion [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/seneste-nyt-fra-den-danske-musikproduktion-205/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Joseph Favilla. "Seneste nyt fra den danske musikproduktion" Samling af fag-artikler 24 Aug 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/seneste-nyt-fra-den-danske-musikproduktion-205/>