////

Få stylet bilen med fedt lys

Mange nye biler har det i dag, men nu kan man selv montere LED bånd i sin eksisterende bil man har, ved hjælp af denne smarte løsning. Meget genial måde at få ekstra lys ind i bilen, når det er mørkt og også en ret fed måde. Gør virkelig bilen meget mere cool og få den til at se federe ud en ellers. Desuden giver det også en masse ekstra lys, som kan hjælpe med at se rundt i bilen, selv om man kære om natten, når der ellers er mørkt.

Heldigvis er de også meget nemme at montere og det tager ikke ret lang tid at gøre. Bare den overflade de skal sættes fast på, er ren og uden fedtefingre, så er det meget simpelt og ikke svært at finde ud af, bare man er lidt dygtigt til at rode med biler. Dog skal man ikke være ekspert, men de fleste kan finde ud af det alligevel, så ens mekaniker skal slet ikke hjælpe. Når det handler om LED bånd og det lys den findes i, er det i dag noget mange nye biler har og som kan sættes i selv ældre biler, uden at skulle bruge en frygtelig masse penge på det.

Det tager ikke mere end en eftermiddag at montere LED bånd og det holder virkelig længe, da det er 3M tape der sidder på den anden side. Den slags tape er rigtig god og ikke noget som falder af med det samme, takket være den høje kvalitet den er i. Inden man sætter LED bånd på bilen, er det en meget god ide at tørre overfladen af med husholdningssprit, så det er så rent som det kan blive. Det gør det holder meget bedre og sidder meget bedre på en ellers.

Faktisk er det den bedste måde at gøre det på, inden det skal sættes af, da det gør overfladen fuldstændig ren og uden noget som helst skidt overhoved. Man kan også vaske det af med vand med lidt sæbe, inden LED bånd begyndes at sættes på, men her skal man huske at der skal meget lidt sæbe i. Ellers vil det sidde meget dårligere på end ellers, da det har svært at sidde på, hvis der er for meget sæbe. Så man kan ikke komme uden om at husholdningssprit er det bedste at bruge og tager ingen tid at gøre det rent, med det.

De smarte lys, kan fås i mange forskellige farver og der kan altid findes en, der passer sig selv og med de LED bånd, er de med til at se meget smarte ud og giver en fed effekt i bilen, end man ellers ikke ville havde haft. Desuden bruger de heller ikke ret meget strøm og de ledninger der skal monteres, er ikke særlig svære at finde ud af. Det kræver slet ikke den store viden inden for det område, når de skal monteres, da det er meget lige at gå til for de fleste.

Baggrund

///

Tags: LED pærer, LED bånd, lysdioder

Referer denne artikel:

APA style: Kasper Larsen (23 Dec 2013). Få stylet bilen med fedt lys fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-stylet-bilen-med-fedt-lys-901/

Harvard style: Kasper Larsen (2013) Få stylet bilen med fedt lys [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-stylet-bilen-med-fedt-lys-901/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Kasper Larsen. "Få stylet bilen med fedt lys" Samling af fag-artikler 23 Dec 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-stylet-bilen-med-fedt-lys-901/>