////

Forøg synligheden af dine gode tilbud med gadeskilte

Få flere kunder i din forretning ved at benytte et sandwich skilt på fortovet foran forretningen.

Markedsføring af dine tilbud i aviser, radiospots og lignende er meget dyrt.
Den billigste måde at gøre opmærksom på sine gode tilbud er at benytte gadeskilte.

For en beskeden investering i et gadeskilt / sandwich skilt, kan man nemt og hurtigt udskifte sit budskab, der således altid fremstår helt aktuelt og gør opmærksom på din virksomhed.

Langt største delen af de gadeskilte der er til salg i Danmark, er fremstillet så de har en rigtig lang holdbarhed, selv i det hårde nordiske vejr. Typisk er et gadeskilt fremstillet i metalrør der er lakeret eller i aluminium og a-skilte fåes ligeledes i flere farver og mange størrelser, så de fleste firmaer kan finde et gadeskilt der vil dække deres specifikke behov.

Et alu gadeskilt har endvidere den fordel at det er let og dermed nemt at sætte ud om morgenen og tage ind igen om aftenen når det er lukketid.

Køb gadeskilte i mange standard størrelser der passer til færdigfremstillede plakater som f. eks. 50 X 70 cm 70 X 100 cm, ja helt op til A0 der har et plakatmål på 84 X 119 cm - der er naturligvis også mindre a-hukke - helt ned til A4 format, der mest bruges som en extra gimmick på salgs disken.

Star Impulse er et godt bud på et billigt gadeskilt der kan købes for 700,- i størrelsen 50 X 70 cm og denne model i a-bukke fåes i farverne sølv / alu - Rød lakeret eller hvid lakeret.

 

Baggrund

Meyer Reklame & Net2Skilte.dk [/E]
Grafisk produktion, markedsføring, storformat print og s/te, messeudstyr, plakatrammer.

//

Tags: gadeskilte, sandwichskilte, gadestander, a-skilte

Referer denne artikel:

APA style: Hans Meyer (27 Apr 2011). Forøg synligheden af dine gode tilbud med gadeskilte fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/foroeg-synligheden-af-dine-gode-tilbud-med-gadeskilte-154/

Harvard style: Hans Meyer (2011) Forøg synligheden af dine gode tilbud med gadeskilte [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/foroeg-synligheden-af-dine-gode-tilbud-med-gadeskilte-154/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Hans Meyer. "Forøg synligheden af dine gode tilbud med gadeskilte" Samling af fag-artikler 27 Apr 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/foroeg-synligheden-af-dine-gode-tilbud-med-gadeskilte-154/>