////

Ny webshop sælger kildevand med eget logo og print

BEFREE.DK har fået udviklet en helt ny webshop med alle deres vare online, så kunderne nu kan bestille 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage, hele året rundt.

Verden er i forandring og med den ny lukkelov vil vi se flere fysiske butikker og leverandøre med længere åbningstider. Dette skaber også et udvidet behov for at vores kunder kan bestille varerne med det samme når de løber tør for kildevand med logo til kunder og ansatte.

Kunderne kan også bestille eller genbestille tidligere købte varer som de har brugt i deres markedsføring eller kampagner. Det kunne f.eks. være roll-up bannere, plakater og visitkort som man er løbet tør for. Eller alle former for digital print som f.eks. brevpapir, papirblokke og notesbøger.

Mangler vores kunder ideer eller ønsker hjælp til deres nye identitet og design. Så kan vi nu også tilbyde hjælp til grafisk design af vores egen inhouse grafiker. Vi har masser af erfaring at kaste med ind i kampen når vi sparre med vores kunder omkring deres næste reklame kampagne eller nye design. Vi har hjulpet så mange og i så mange brancher, at vi har et godt indblik i hvad der virker i mange forskelligartet brancher og vi forstår hvordan dine kunder tænker, agere og hvad der får dem til at handle hos dig.

Besøg vores webshop BEFREE.DK eller kom forbi vores showroom mandag til fredag, Rendebanen 8C i 6000 Kolding. Så viser vi dig gerne vores udvalg og hvad vi kan gøre for dig til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Baggrund

BEFREE.DK levere alt i indoor og outdoor POS-materialer til din markedsføring.

Vi er gode til digital print, offset t/e til opsætning, samt beachflag. Og ikke mindst er vi kendt for vor/dsløsninger med eget logo til kunder og ansatte.

///

Tags: digital print, offset tryk, plakater, kildevand med logo, visitkort

Referer denne artikel:

APA style: BEFREE.dk (14 Dec 2012). Ny webshop sælger kildevand med eget logo og print fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-webshop-saelger-kildevand-med-eget-logo-og-print-628/

Harvard style: BEFREE.dk (2012) Ny webshop sælger kildevand med eget logo og print [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-webshop-saelger-kildevand-med-eget-logo-og-print-628/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: BEFREE.dk. "Ny webshop sælger kildevand med eget logo og print" Samling af fag-artikler 14 Dec 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/ny-webshop-saelger-kildevand-med-eget-logo-og-print-628/>