////

Frederik Barfoed Ejendomme

Frederik Barfoed Ejendomme er et aktiebaseret selskab, der så dagens lys i 1996. Det betyder at vi efterhånden har over 15 års erfaring i branchen, hvilket har givet os stor viden og erfaring.

Selskabet har dog langt større ressourcer at trække på, da det hører ind under Barfoed Group A/S. En koncern med næsten med erfaring i at servicere danskere med attraktive lejemål, gennem generationer.

Vi er en etableret udbyder på markedet og du kan være sikker på at vi har styr på det hele, hos Frederik Barfoed Ejendomme.

Lejemål på Fyn og omegn

Vi har de fleste af vores lejemål placeret i Odense, eller i store byer omkring Fyn. Vi har lejemål i alt fra Fredericia, til Kolding, Svendborg og Nyborg.

Vi dækker bredt om Fyns land, hvor vi er markedsdominerende. Er du på udkig efter en lejlighed eller gode virksomhedslokaler, bør du finde det hos os.

Frederik Barfoed Ejendomme har lejemål i alle prisklasser og størrelser, alt efter hvad du søger. Vi har over 4.000 lejemål, der alle har en god standard og beliggenhed.

Mange vil være optaget, men der vil helt sikkert også være mange ledige, som du har mulighed for at vælge imellem. Du kan se nærmere på de ledige lejemål, via vores hjemmeside.

Frederik Barfoed Ejendomme har mange attraktive lejemål, hvor kvaliteten er høj. Vi lægger stor vægt på at tingene er i orden og ligger i attraktive omgivelser.

Vi har mange medarbejdere tilknyttet der holder opsyn med alle vores lejemål og sikrer at de holder en høj standard, til glæde for vores lejere. Vores medarbejdere indebærer alt fra tømrere, til elektrikere og kontorfolk.

Du er velkommen til at kontakte os med forespørgsler, eller hvis du har interesse i et af vores lejemål. Alternativt kan du besøge vores hjemmeside og søge dig frem til det du søger.

Baggrund

//////

Tags: lejemål, fyn, frederik, Barfoed, group, tag

Referer denne artikel:

APA style: Kenmur (21 Dec 2012). Frederik Barfoed Ejendomme fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/frederik-barfoed-ejendomme-637/

Harvard style: Kenmur (2012) Frederik Barfoed Ejendomme [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/frederik-barfoed-ejendomme-637/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Kenmur. "Frederik Barfoed Ejendomme" Samling af fag-artikler 21 Dec 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/frederik-barfoed-ejendomme-637/>