////

Kender du til formuepleje?

Formuepleje er et begreb som typisk er brugt af velhavende mennesker, men de samme strategier bør bruges af folk som har begrænsede mængder af penge til rådighed.

Ifølge Wikipedia så er formuepleje klassificeret som en avanceret form for finansiel planlægning som giver en høj formue på et langsigtet niveau. Det er specielt folk og familier der spekulerer i ejendomsspekulation, investeringsplanlægning og juridiske ressourcer.

Dog er principperne som bliver brugt på større formuer og formuepleje de samme som dem med kun penge til rådighed... i nogen tilfælde.

Imens formuepleje ofte inkluderer diversifisering af investeringerne ved at tilføje ejendomme, råvarer, virksomheder og andre utraditionelle investeringer, så er det ikke altid det samme der er muligt med små mængder penge. Men ofte er det.

Folk med små mængder penge, og som gerne vil opbygge en større formue, bør først og fremmest koncentrere sig om at skabe en central diversificeret porteføjle. Men når de først har en central portefølje, så burde de overveje at diversificere sig ind på specielle områder for at øge risikoen en smule, men som også bør give et større afkast over en periode.

Måske kan man ikke købe et boligkomp/et rum fuld af guld, men du kan investere i firmaer der gør. Ved at g/å vil du tjene næsten det samme som hvis du ejede dem selv.//

Når du akkumulerer rigdom og du vil være millionær, så hjælper det at efterligne millionærer og investorer som selv akkumulerer deres formue. Og bare fordi du ikke investerer 5 millioner, så betyder det ikke at du ikke bør søge råd fra en investeringsrådgiver, have kontakt med advokater, eller ejendomsguruer. Efter alt så kan disse mennesker måske anbefale fantastiske investeringsejendomme til en billig penge som kan hjælpe dig med at skabe en større formue.

Imens målene for de velhavende måske er mere fokuserede på hvordan man kan beholde deres penge, så er det faktisk det samme for små-investorer. Når du lærer at opbygge en formue ved at investere med en mindset der er rettet imod ikke at miste penge, i forhold til at tjene penge, så vil dit overskud stige som et resultat af at du lærer at håndtere risikoen og dét at investere korrekt.

Baggrund

Tags: formuepleje, investering, investeringsplanlægning, ejendomsinvestering

Referer denne artikel:

//

APA style: Manden med formuen (02 Nov 2009). Kender du til formuepleje? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kender-du-til-formuepleje-32/

Harvard style: Manden med formuen (2009) Kender du til formuepleje? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kender-du-til-formuepleje-32/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Manden med formuen. "Kender du til formuepleje?" Samling af fag-artikler 02 Nov 2009. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kender-du-til-formuepleje-32/>