////

Guide til at tjene penge på nettet med Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er når en virksomhed har en kampagne med et produkt på nettet der skal sælges, eller ses af forbrugerne. For hvert salg, opskrivning eller klik du skaffer til kunden, alt efter hvilket type kampagne det er, modtager du penge for dit arbejde.

Så lad os sige at der er kommet en ny stor dating service på nettet – annoncøren vil give 30 kroner for hvert nyt medlem du skaffer. Lad os så sige du skaffer 25 medlemmer, så tjener du 750.- lige ned i lommen og det lyder jo meget rart. Men hvad i alverden skal du gøre for at finde 25 single-mennesker?

Hvis du har en hjemmeside er det ret simpelt. Tilmeld dig et eller flere af de netværk jeg har samlet til dig på min side. Placer så et banner eller et tekst link, synligt på din hjemmeside eller i dit nyhedsbrev. Sørg naturligvis for at finde noget der matcher temaet for din side.

Har du derimod IKKE en side så se f.eks. 123Hjemmeside. De har en fantastisk nem service hvor du med få klik kan få DIT HELT EGET websted på kort tid – læs mere om hjemmeside services her.

Så langt så godt. Nu er du snart på vej til at få din helt egen hjemmeside.

Jeg kan forestille mig at du godt kunne bruge lidt inspiration – det er forståeligt nok. Læg mærke til at en dating service bare er et eksempel. EuroAds har over 170 kampagner liggende klar til hjemmesider, så hvis du interessere dig mere for videospil, konkurrencer, hundemad eller aviser – så er der også MASSER at tage fat i med den slags.

Uanset hvilken type hjemmeside du vælger at lave kan du nemt og hurtigt skabe en side som denne. Har du nogensinde hørt om HTML? Det er basis-koden der bliver brugt “bag scenerne” på hjemmesider. HTML koden der skal til for at skabe et simpelt system, i samme stil som det der bruges her på siden ved oversigten over affiliate udbydere, giver jeg til dig kvit og frit, du skal bare læse videre.

Jeps, du læste rigtigt.
Fordi jeg gerne / en vækst indenfor markedsføring på nettet, har jeg valgt at forære dig&nb/l denne funktion helt gratis. Du behøver ikke engang at tilmelde /ail eller noget andet – næh nej, for den er lige herunder. Du kan h/oden på affiliatemarkedsfoering.dk/guide/comparison/

Det næste skridt, når du har oprettet din side, er en aftale med et annonce netværk. Jeg har samlet en liste over de bedste annoncører her.

Så for at samle op, er din plan som følger:

1) Find et tema for din hjemmeside.
2) Opret hjemmesiden
3) Skab indholdet til din side.
4) Tilmeld et 123 Hjemmeside

Held og lykke!

Baggrund

///

Tags: Affiliate marketing, tjen penge, markedsføring, hjemmeside

Referer denne artikel:

APA style: mediamate (30 Dec 2010). Guide til at tjene penge på nettet med Affiliate Marketing fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-tjene-penge-paa-nettet-med-affiliate-marketing-105/

Harvard style: mediamate (2010) Guide til at tjene penge på nettet med Affiliate Marketing [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-tjene-penge-paa-nettet-med-affiliate-marketing-105/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: mediamate. "Guide til at tjene penge på nettet med Affiliate Marketing" Samling af fag-artikler 30 Dec 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/guide-til-at-tjene-penge-paa-nettet-med-affiliate-marketing-105/>