////

Reklame Swap, Gratis Reklame til din virksomhed på nettet

Reklamer og god omtale har altid været vejen frem, når en vare skal blive kendt, men det kan være dyrt, og hvis man ikke har overskud til at ligge sine penge i reklamer, men hellere i at forbedre sin virksomhed, kan det være svært at komme i gang. Det handler om synlighed, og der er Internettet en af vejene frem.

Hjemmesiden hedder Reklame Swap, og du finder den på Gratis Reklame

Det fungerer sådan her: du opretter en gratis profil, hvor der skal udfyldes nogle få informationer.  Din virksomhed bliver placeret under en bestemt kategori, sammen med andre virksomheder, som man deler delvis eller samme interesseområder med.

Derefter kan du finde din sparringspartner, ved at søge under kategorier, du skal naturligvis finde en, som du deler visse interesseområder med, og ikke er en decideret konkurrent. Det kan eksempelvis være en virksomhed der sælger jagtudstyr, som matcher med en anden virksomhed der sælger jagtrejser. Når du har fundet den virksomhed, som matcher godt, sender du en anmodning om udveksling. Så aftaler du selv med pågældende virksomhed, hvor længe jeres reklamer skal stå på hinandens hjemmeside, start/slutdato og hvordan synligheden skal være.

Det gælder om at få lige meget udbytte af hinanden, det kan være om man har omtrent lige mange besøgende hver måned, eller begge har et lige kendt eller ukendt produkt. Men man kan også satse på en upcoming virksomhed, som man kan se muligheder i, og hjælpe dem i gang, så man senere får noget igen, med en ny og større kundeskarre.

Målet for os er, at have en hjemmeside der er brugervenlig og enkel, men som har en meget stor funktion.

//////

Visionen for os er, at skabe et lokalt, landsdækkende og internationalt netværk af virksomheder. Vi har en international hjemmeside undervejs, www.adzswap.com så man snart kan finde sin sparringspartner i hele verden. Vores hjemmeside er ikke kun for kommercielle virksomheder, men også for hjælpeorganisationer.

Vi håber på at det kan hjælpe din virksomhed endnu mere på vej.

Baggrund

Vi er et 2mandsfirma (Peter Michael Holst, Nils Eske Andersen), som har udviklet en hjemmeside, hvis formål er, at skabe en netværk mellem virksomheder, som ønsker at udveksle reklame, og måske finde en god sparringspartner.

Tags: gratis reklame, reklame, gratis, kommunikation, netværk, synlighed

Referer denne artikel:

///

APA style: Nils Eske Andersen (30 Dec 2010). Reklame Swap, Gratis Reklame til din virksomhed på nettet fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/reklame-swap-gratis-reklame-til-din-virksomhed-paa-nettet-115/

Harvard style: Nils Eske Andersen (2010) Reklame Swap, Gratis Reklame til din virksomhed på nettet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/reklame-swap-gratis-reklame-til-din-virksomhed-paa-nettet-115/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nils Eske Andersen. "Reklame Swap, Gratis Reklame til din virksomhed på nettet" Samling af fag-artikler 30 Dec 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/reklame-swap-gratis-reklame-til-din-virksomhed-paa-nettet-115/>