////

Hvad er et hurtiglån, og hvordan finder du det billigste lån?

Når du beslutter dig for, at du vil optage et lån, så sidder du typisk med en masse ubesvarede spørgsmål. Du er måske stødt på både begrebet hurtiglån og forbrugslån, og nu vil du gerne vide, hvad forskellen er. Eller måske er du blevet i tvivl om hvilket lån, der er det billigste.

Hvad er et hurtiglån?

Et hurtiglån er det samme som et almindeligt forbrugslån. Den store forskel er, at et hurtiglån optages på nettet, hvorimod et forbrugslån kan optages i en almindelig bank.

Fordelene ved et hurtiglån

Hurtiglån er, som navnet fortæller, et hurtigt lån. Dette gør sig gældende, allerede når du skal ansøge om lånet. Her skal du blot udfylde et skema på nettet med nogle enkelte spørgsmål om din privatøkonomi, hvorefter lånefirmaet tager stilling til, om de vil låne dig pengene. Du undgår altså at gå i banken og forklare dig overfor din bankrådgiver, når du optager et hurtiglån frem for et almindeligt banklån.

Samtidig er pengene fra et hurtiglån hurtigt at finde på din bankkonto. Som oftest vil du have pengene på din konto indenfor to bankdage.

Hvornår er det en god ide at optage et hurtiglån?

Det er som udgangspunkt en god ide at optage et hurtiglån, hvis du ikke kunne få lov til at låne penge i din bank. Det er som regel nemmere at få lov til at optage et hurtiglån, end det er at få lov til at optage et almindeligt banklån. En af grundene hertil er, at låneudbyderen af et hurtiglån ikke skal vide, hvad du vil bruge pengene til.

Sådan finder du det billigste hurtiglån

Der er stor forskel på, hvor dyrt det er at have et hurtiglån. Derfor er det vigtigt, at du kigger dig godt for, når du vil optage et hurtiglån. Du kan ikke nøjes med at sammenligne de forskellige låns renter, når du vil finde det billigste hurtiglån. Der er nemlig også andre faktorer end renten, som spiller ind, når man skal beregne prisen for et lån. Her er tale om stiftelsesomkostninger og diverse gebyrer. Samlet under et kaldes disse faktorer ÅOP.

Hvad er ÅOP?

Alle lån angiver et tal kaldet ÅOP. ÅOP er lånets årlige omkostninger i procent. Dette er lavet, så man som forbruger nemt kan sammenligne prisen på de forskellige lån. Sammenligner du de forskellige låns ÅOP vil du nemt kunne se, hvilket lån, der er det billigste. Det er det lån, hvor ÅOP’en er lavest.

Hvor finder jeg et hurtiglån?

En god måde at finde det billigste og bedste lån er ved at sammenligne de forskellige lån, der udbydes. På www.taylorfinance.dk kan du sammenligne hurtiglån fra forskellige udbydere, så du kan foretage det rigtige valg, når du vil låne penge.

Baggrund

///

Tags: forbrugslån, kviklån, hurtiglån

Referer denne artikel:

APA style: Emil S (12 Feb 2013). Hvad er et hurtiglån, og hvordan finder du det billigste lån? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-er-et-hurtiglaan-og-hvordan-finder-du-det-billigste-laan-680/

Harvard style: Emil S (2013) Hvad er et hurtiglån, og hvordan finder du det billigste lån? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-er-et-hurtiglaan-og-hvordan-finder-du-det-billigste-laan-680/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Emil S. "Hvad er et hurtiglån, og hvordan finder du det billigste lån?" Samling af fag-artikler 12 Feb 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvad-er-et-hurtiglaan-og-hvordan-finder-du-det-billigste-laan-680/>