////

Så falder renten på lån igen

For dem der har taget et flex lån er der godt nyt i vente til næste år.

Auktionerne på den næste rentetilpasning er netop kommet på plads og det tegner godt for de risikovillige.

I går d. 27. november 2012 faldt renterne for flex-lån endeligt på plads i de fleste banker. Nogle har ventet spændte på at høre om der ville være penge at spare og de blev ikke skuffede.

Renten på flex-lån falder igen og fra 1. januar 2013 bliver boligudgifterne for dem med F1 lån derfor igen endnu lavere. Renten på denne type lån er nu helt nede på 0,45%.

Også på F3- og F5 lån falder renten og mange boligejere kommer til at spare mange penge, nogle flere hundrede kroner om måneden, i boligudgifter.

Det er femte år i træk at renten falder og det selvom den allerede sidste år var rekord lav.

Også renten på de fastforrentede realkredit lån der løber over 30år er rekord lav. Hvis man ønsker at købe fast ejendom er det derfor et godt tidspunkt nu, hvor boligpriserne er lave og man kan få gode lån.

Der er nu sådan at en almindelig dansker kan få finansieret et gennemsnitligt parcelhus for godt 1.200kr om måneden, så det er rigtig billigt at komme ind på boligmarkedet lige nu med de lånemuligheder.

Lad os håbe at dette kan sætte lidt skub i det stagnerede boligmarked og at slaget igen kommer i gang. Så det kan være at det er gode nyheder for både dem som vil sælge en bolig som dem der gerne vil låne til en.

Baggrund

////

Tags: lån, bolig, rentetilpasning, tag

Referer denne artikel:

APA style: HappyFace (28 Nov 2012). Så falder renten på lån igen fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saa-falder-renten-paa-laan-igen-615/

Harvard style: HappyFace (2012) Så falder renten på lån igen [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saa-falder-renten-paa-laan-igen-615/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: HappyFace. "Så falder renten på lån igen" Samling af fag-artikler 28 Nov 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saa-falder-renten-paa-laan-igen-615/>