////

Julefrokost catering – Køb julefrokostmenuen ude

Julefrokost catering - Køb maden ude

Når vi nærmer os december måned er det ikke kun tid til julepynt, hygge og konfekt. Det er nemlig også i julemånederne, at der i stor stil er traditioner for julefrokoster. Hvad enten det er med kollegaerne, vennerne, familien eller kortklubben, så må der ikke mangle noget, når vi danskere holder julefrokost. Der skal selvfølgelig være varmleverpostej med champignon og bacon, brunede kartofler, snaps og alt hvad der nu ellers hører sig til en god dansk julefrokost.

Men ligeså hyggeligt og sjovt som det er at holde julefrokoster og spise maden, ligeså hårdt og tidskrævende, kan det også være at lave alt maden, og det er desværre derfor mange alligevel ikke får inviteret til den årlige julefrokost.

Heldigvis findes der en både simpel og billig løsning på dette problem, nemlig at få leveret julefrokost menuen fra et catering firma. Catering firmaer finder du over alt i landet, og de har derfor også mulighed for at levere julefrokosten lun og klar lige til din hoveddør.

Nu sidder du sikkert allerede og frygter skyhøje priser, som du i hvert fald ikke har råd til at betale, men sådan er det faktisk sjældent. Selvfølgelig afhænger prisen både af stedet og af menuens størrelse, men faktisk kan du mange steder få en lækker og velsmagende menu med mange forskellige retter til mellem 100 og 300 kr. pr. person. 

Husk dette inden du bestiller catering til din julefrokost 

Når du bestiller din julefrokost hos et catering firma, er der også et par ting, som du ofte skal være opmærksom på. For det første er det altid en god idé at bestille i god tid, da mange af cateringfirmaerne ofte har travlt i juleperioden. For det andet skal du som ofte bestille til minimum 6, 10 eller 12 personer ad gangen. Og for det tredje og sidste skal du huske, at drikkevarer ikke er inkluderet i prisen, så dem skal du selv ud at købe. 

 

Baggrund

///

Tags: catering, julefrokost, jul

Referer denne artikel:

APA style: AG-TS (07 Jul 2012). Julefrokost catering – Køb julefrokostmenuen ude fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/julefrokost-catering-koeb-julefrokostmenuen-ude-506/

Harvard style: AG-TS (2012) Julefrokost catering – Køb julefrokostmenuen ude [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/julefrokost-catering-koeb-julefrokostmenuen-ude-506/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: AG-TS. "Julefrokost catering – Køb julefrokostmenuen ude" Samling af fag-artikler 07 Jul 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/julefrokost-catering-koeb-julefrokostmenuen-ude-506/>