////

Restaurant Cool & Green - hyggelig restaurant med unik beliggenhed og atmosfære

Restaurant Cool & Green ligger på Østerbro og restauranten ligger ikke langt fra Parken og fælledparken.

Er du på Østerbro i løbet af sommeren, og kommer forbi restaurant Cool & Green, så kan du få serveret din mad ude foran restauranten, hvor du kan sidde og nyde din frokost eller middag i solen, samt en unik beliggenhed og atmosfære. Du kan også stadig sidde inde på restauranten hvis du skulle ønske det.

Skal du til et eller flere arrangementer i nærheden af Parken, er restaurant Cool & Green også en oplagt restaurant at komme forbi, da den blot ligger 5 minutters gang fra Parken. I anledning af større arrangementer i Parken, så er der også specielle tilbud som knytter sig til de pågældende arrangementer.

Restaurant Cool & Green tilbyder også sandwiches og smørrebrød, som du kan bestille og få leveret til din arbejdsplads eller hjem til dig selv og dine gæster.

Du kan tage kontakt til Cool & Green og høre om mulighederne for hvordan og hvorledes du kan få den bedste oplevelse når du f.eks. skal holde dit bryllup eller din næste firmafest ude. Er du en del af et mindre selskab og I gerne vil sidde for jer selv i stille omgivelser, så har restauranten også et tilhørende selskabslokale, som er velegnet til mindre selskaber. Her kan i så sidde og nyde den gode service, samt den gode mad og vin, og ikke mindst hinandens selskab.

Er dit selskab for mange til det tilhørende selskabslokale, så er der intet der er for småt til at bruge restauranten som selskabslokale. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal invitere dit selskab hen, så har du mulighed for at komme forbi restauranten og få en rundvisning og se restauranten med dine egne øjne, og dermed får du også lettere ved at beslutte dig for om restaurant Cool & Green er stedet du skal holde din næste fest. Cool & Green er et af de steder hvor du finderselskabslokaler på Østerbro.

Baggrund

Restaurant Cool & Green ligger /g; langt fra Parken og fælledparken, i en unik omgivelse og/ære. Om sommeren kan du sidde ude foran restauranten og nyde /eller middag.

Tags: restaurant, østerbro, selskabslokaler

Referer denne artikel:

APA style: Mikkel (24 Oct 2013). Restaurant Cool & Green - hyggelig restaurant med unik beliggenhed og atmosfære fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/restaurant-cool-green-hyggelig-restaurant-med-unik-beliggenhed-og-atmosfaere-862/

Harvard style: Mikkel (2013) Restaurant Cool & Green - hyggelig restaurant med unik beliggenhed og atmosfære [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/restaurant-cool-green-hyggelig-restaurant-med-unik-beliggenhed-og-atmosfaere-862/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkel. "Restaurant Cool & Green - hyggelig restaurant med unik beliggenhed og atmosfære" Samling af fag-artikler 24 Oct 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/restaurant-cool-green-hyggelig-restaurant-med-unik-beliggenhed-og-atmosfaere-862/>