Kompressionsstrømper – det kan de hjælpe dig med

Når man løber så er det rigtig dumt at gå ned på udstyr, for hvis du løber meget, så der selv de mindste marginaler vigtige. Danske løbere er i løbet af de seneste par år begyndt at gå meget mere op i deres tøj og udstyr. Faktisk er der begyndt at blive produceret modeløbetøj fra de største mærker, så du kan skille dig ud fra de andre løbere og fremstå mere engageret.

Men det er ikke kun på tøjområdet, hvor der opstår mode. Kompressionsstrømper hører til blandt de seneste trends i løbeverdenen. Disse strømper er uhyre populære hos danske motionsløbere og har særligt vundet indpas hos folk, der løber Marathon eller længere destinationer generelt.

Hvad er kompressionsstrømper

Disse strømper strammer ekstra om omkring dine lægmuskler, hvilket øger blodcirkulationen, hvilket bidrager til ekstra ilt til benene og afhjælper kroppen med at skille sig af med affaldsstoffer herunder mælkesyre.

Strømper bidrager også til, at du får mindre risiko for kramper, samt at de øger effektiviteten af din restitution efter løb.

Hvem skal bruge disse løbestrømper

Kompressionsstrømper er ikke en mirakelstrømpe, men hjælper dig med at vinde de små marginaler. Hvis du blot løber korte strækninger, så får du ikke det helt store ud af dem, men på længere distancer kan du virkeligt mærke det.

Samtidig hjælper de også på din restitution, så hvis du løber op til flere gange om ugen er de også yderst hjælpsomme, men løber du kun 1-2 gange hver anden uge, så er det ikke det helt store rationale i, at investere i denne type sokker.

Hvilken slags kompressionssokker skal du købe

Der er kun ét mærke, som kan anbefales, på nuværende tidspunkt. Et mærke, der er langt foran konkurrenterne – både på teknologi, design og kvalitet. Mærket hedder CEP.

Bestil dine nye CEP kompressionsstrømper her

Baggrund

Vi er specialister i kompressidesbehandling og har mange års erfaring p&ar felter. Besøg vores webshop på Sportnordic

Tags: løb, fitness, sport, kompression, kompressionsstrømper

Referer denne artikel:

APA style: Sportnordica.dk (22 Jan 2013). Kompressionsstrømper – det kan de hjælpe dig med fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kompressionsstroemper-det-kan-de-hjaelpe-dig-med-651/

Harvard style: Sportnordica.dk (2013) Kompressionsstrømper – det kan de hjælpe dig med [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kompressionsstroemper-det-kan-de-hjaelpe-dig-med-651/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Sportnordica.dk. "Kompressionsstrømper – det kan de hjælpe dig med" Samling af fag-artikler 22 Jan 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kompressionsstroemper-det-kan-de-hjaelpe-dig-med-651/>