////

19 årig starter mac support virksomhed

Melping hedder virksomheden og er en sammentrækning af "Mac" og "Helping"
Virksomheden yder mac hjælp til private og erhvervsdrivende.

Melping er en ny startup virksomhed, der blev stiftet i august måned 2013. I Melping fokuseres der grundlæggende på mac support. Dette fokus har gjort Emil Verdoes ejer og stifter af virksomheden til ekspert på området. Hjælpen er mere fokuseret og koncentreret fordi der kun arbejdes i apple miljøet, hvilket også kan mærkes på kunderne.

Emil Verdoes har fra start set loyale kunder som en vigtig del af den grundlæggende strategi for virksomheden. Af samme grund har der i Melping altid eksisteret prisgaranti på den mac support der ydes.
Med prisgaranti får kunder hos Melping, en mac hjælp med "no cure, no pay". Dette betyder at løses dit problem ikke, bliver der heller ingen omkrævning. Det lyder banalt, men sådan er standarden i branchen ikke i alle tilfælde.
Denne prisgaranti gør at kunderne hos Melping, føler sig mere trygge ved at købe mac support, når de ved at de kun står tilbage med en regning hvis problemerne løses.

En anden vigtig filosofi omkring Melping er tilgængelighed. Melping er ikke et 9-17 foretagende, men der tilpasses i virksomheden kundens ønsker. Mange private kan f.eks. først efter arbejds- og spisetid kl. 20 om aftenen. Dette tages der højde for i Melping hvor der nogen aftner arbejdes med kunder til kl. 23.

Fleksibilitet er et andet nøgleord forbundet med Melping. Forstået på den måde at nogen kunder ønsker udkørende mac support, hvorimod andre har det fint med at mac hjælpen klares med fjernsupport over internettet. På den måde har Melping altså ikke faste produktpakker, men der tages højde for at hver kunde er forskellig fra den forrige og derfor skal behandles forskelligt, der bliver lyttet til kundernes behov og derefter lagt løsningsforslag frem til hvordan mac supporten skal udføres ud fra dette.

Fra og med september måned blev der på Melping også startet en mac blog under navnet: "Mac Faq".

Dette fokus på tilfredse kunder har også ført til glade og tilfredse kunder, som kan ses af Melpings trustpilot.

Baggrund

Emil Verdoes er manden bag Melping. I en alder af kun 19 år stiftede han i august måned sin første virksomhed Melping mac support, efter længe at have gået med tanken og lysten til egen virksomhed.
Før Melping ligger en HHX-uddannelse på Århus Købmandsskole med specielt fokus på afsætning og IT.

Melping er på ingen måde/ virksomhed fra Emil Verdoes' side. Det er blot et startskud for at /e kræfter med det at være sin egen chef. 

/

Tags: mac support, mac hjælp, it hjælp

Referer denne artikel:

APA style: Emil Verdoes (04 Nov 2013). 19 årig starter mac support virksomhed fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/19-aarig-starter-mac-support-virksomhed-870/

Harvard style: Emil Verdoes (2013) 19 årig starter mac support virksomhed [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/19-aarig-starter-mac-support-virksomhed-870/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Emil Verdoes. "19 årig starter mac support virksomhed" Samling af fag-artikler 04 Nov 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/19-aarig-starter-mac-support-virksomhed-870/>