////

7 tips til at spare benzin og bruge din GPS navigation

 

Benzin-priserne vokser stadig, og det ser ikke ud til at det ender snart. Du har garanteret set et stort antal af reklamer for for ting der giver benzin-besparelser, men næsten alle af dem er fiktive. Men der er et stk. elektronik som giver dig benzin-besparelser - og massere af det. Hvad er det? Din GPS navigation. Benzin-besparelser er en af de bedste (og mindst fremhævede) egenskaber ved din GPS navigation. Med benzinpriserne på sit højeste nogensinde, så vil benzin-besparelserne alene betale for investeringen i en GPS navigation. Læs de 7 måder som din GPS navigation kan forbedre din benzin økonomi (og spare dig tid og stress).

  1. En GPS er programmeret til at give den hurtigste, korteste og mest effektive rute til din destination, og mindsker dermed kørte kilometre og benzinforbrug.
  2. En GPS kan gøre planlægningen af en rute meget nemmere. De dyre GPS enheder, så som Garmin Nuvi serien, inkluderer multi-destinations rute-planlægning, som beregner den optimale rute imellem mange destinationer. Ejendomsmæglere, fragtmænd og andre hvis arbejde involverer en betydelig mængde af kørsel kan spare en masse tid og benzin penge ved at planlægge deres ruter med støtte fra deres GPS.
  3. På trods af benzin-økonomien i din bil, så falder den til 0 km/l når du er fanget i en trafikprop. Flere og flere GPS'er giver trafik opdateringer, viser trafikproblemer på GPS kortet, og foreslår alternative ruter så du undgår trafikproblemer.

  4. For mange er det at komme fra A til B meget ligetil. Find en butik, restaurant eller benzin station på vejen, så farer man typisk vild. Hvor mange gange har du ikke taget dig selv i at køre rundt i mørke gader for at lede efter en benzin-tank eller restaurant? Mange GPS navigationer har massere af POI'er, hvilket giver dig en mulighed for at finde mad, rastepladser osv. i nærheden af hvor du er. eller i tæt på den rute du skal køre. Derved undgår du at køre målløst rundt steder du ikke kender, og derved bruger unødig benzin på kørslen.

  5. EcoRoute pakken til Garmin kan hjælpe dig med at lokalisere den mest benzin-økonomiske rute til en destination. Garmins "mindre Benzin" egenskab vil vise ruten som kræver mindst benzin. En ekstra bonus er EcoRoute's evne til at logge dit benzin-forbrug for hver tur, hvilket gør det nemmere at logge den kørte distance og benzin-forbrug til godtgørelses formål.

  6. Et køre fra benzin-station til benzin-station for at finde den billigste benzin er noget vi alle har gjort. Mange ved ikke at den kr. eller to vi sparer på at finde den billigste benzin-tank ofte bliver nulstillet af de ekstra kilometre vi kører for at finde tank-stationen. Den gode nyhed er at flere og flere GPS producenter nu linker deres GPS enheder til online butikker, som giver dem mulighed for at modtage og vise realtime benzin-priser. Ved at bruge online services til at hente denne slags data og vise realtime priser, så kan GPS navigationssystemerne fra bl.a. Garmin vise de nyeste benzin-priser og guide dig direkte til benzin-stationen.

  7. Til sidst, den åbentlyse; alle kilometre du kører rundt hvor du er faret vild betyder spildt benzin (for ikke at nævne tid og stress). Udstyret med en GPS navigationsenhed så ved du måske ikke hvor du er, men du vil aldrig fare vild. 

Baggrund

///////

Tags: gps, navigation, gps navigationsenhed, benzin, benzin besparelser, EcoRoute, Garmin

Referer denne artikel:

APA style: (19 Jan 2010). 7 tips til at spare benzin og bruge din GPS navigation fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/7-tips-til-at-spare-benzin-og-bruge-din-gps-navigation-45/

Harvard style: (2010) 7 tips til at spare benzin og bruge din GPS navigation [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/7-tips-til-at-spare-benzin-og-bruge-din-gps-navigation-45/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "7 tips til at spare benzin og bruge din GPS navigation" Samling af fag-artikler 19 Jan 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/7-tips-til-at-spare-benzin-og-bruge-din-gps-navigation-45/>