////

Flådestyring - hvornår har man brug for det?

Hvis din virksomhed har en del biler at have styr på, og i føler at i mangler et overblik over tingene, så er det nok nødvendigt at kigge på et flådestyringssystem. Et flådestyringssystem kan både hjælpe jer med at holde styr på hvor jeres biler er, hvor langt de gennemsnitligt kører, eller om de faktisk bliver brugt uden for normal arbejdstid. Det er bare nogle af de normale scenarier som mange virksomheder mangler en løsning på.

Flådestyring - Mangler du overblik over hvor den nærmeste bil er ifht. en adresse?

Hvis du gør det, så skal du bruge et flådestyringssystem som minimum kan give dig et visuelt overblik over hvor jeres biler er, samt detaljerne på hvem der kører bilen. Og gerne et system som også kan vise hvor en adresse er i forhold til bilerne. Man kan trods alt ikke holde styr på hvor alle adresser er lokaliseret. Så det er vigtigt.

Flådestyring - Overholdes jeres service aftaler?

De fleste medarbejdere holder ikke lige øje med om bilen skal til service. Ihvertfald ikke hvis det er en firma-bil som de bare bruger en gang imellem. Derfor kan det være en god ide at implementere et godt værktøj til din flådestyring, som nemt og uden din indblanden kan holde styr på hvornår hvilken bil skal på værksted. Der bør blive holdt øje med både dato'er og kørte kilometre uden din indblanden, og du bør kun blive gjort opmærksom på biler som trænger til service. Det skal være så simpelt og administrativt let som muligt.

Flådestyring - Har i brug for at genforhandle jeres leasing kontrakt?

///////

Et godt flådestyringssystem bør kunne forecaste hvor meget kørsel jeres bilpark kommer til at køre ud fra tidligere kørsel. Det gør det muligt at genforhandle leasingkontrakter, og skære ned i budgettet.

Hvad vinder virksomheden på et flådestyringssystem?

Et flådestyringssystem er baseret på at en virksomhed skal opnå besparelser, skabe mere tid til at få fokus på jeres kerneydelser, forbedre jeres kundeservice, og bedre indblik i hvordan jeres flåde faktisk bliver brugt, og hvad der skal budgetteres med. Optimalt set vil det både hjælpe med at skabe et bedre bundlinie resultat og opnå besparelser på jeres flåde.

Baggrund

Tags: flådestyring, fleet management, biler, bilpark, benzin besparelser, gps, tracking

/////

Referer denne artikel:

APA style: eco-car (15 Aug 2011). Flådestyring - hvornår har man brug for det? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/flaadestyring-hvornaar-har-man-brug-for-det-196/

Harvard style: eco-car (2011) Flådestyring - hvornår har man brug for det? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/flaadestyring-hvornaar-har-man-brug-for-det-196/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: eco-car. "Flådestyring - hvornår har man brug for det?" Samling af fag-artikler 15 Aug 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/flaadestyring-hvornaar-har-man-brug-for-det-196/>