////

Alternativer til billån uden udbetaling

Der findes flere former for billån. Du kan enten låne pengene i banken, eller over internettet. Banken er et godt sted at starte. Der får man en god snak om mulighederne for et lån, og bankens vurdering af, om man burde få et billån eller ej. Bankens mening, bør man altid have in mente, når man skal ud og have et billån uden udbetaling. De vurderer det hele, ud fra din indtægt, udgifter og en masse andre ting, og ikke mindst, om du egentlig har brug for en bil.

Udover banken, så finder man to former for billån. Billån uden udbetaling, og med udbetaling. Der er ulemper og fordele ved begge lånetyper, men du burde altid starte med banken. Det er en fordel, at vide, hvad banken synes.

Med et billån uden udbetaling, skal du ikke selv betale noget. Du får et billån, uden selv at skulle have penge. Renten på billån uden udbetaling, er ofte højere end andre lånetyper. Men det kan være en fordel, at bruge denne lånetype, hvis du ikke selv har nogen penge, og virkelig står og skal bruge en bil.

Billån med udbetaling, er en lånetype, hvor du selv betaler en del af bilen. Det er ofte omkring 25 % af bilens pris. Men det er forskelligt, fra firma til firma.

Her kan man finde en god hjemmeside, som handler om billån uden udbetaling. Der er lister, guides og tips, som man kan bruge, når man skal have et billån uden udbetaling, og når man skal finde et firma, hvor man kan få et lån, af denne type. 

Baggrund

///

Tags: billån, billån uden udbetaling, bil uden udbetaling

Referer denne artikel:

APA style: EmilS (16 Apr 2012). Alternativer til billån uden udbetaling fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/alternativer-til-billaan-uden-udbetaling-440/

Harvard style: EmilS (2012) Alternativer til billån uden udbetaling [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/alternativer-til-billaan-uden-udbetaling-440/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: EmilS. "Alternativer til billån uden udbetaling" Samling af fag-artikler 16 Apr 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/alternativer-til-billaan-uden-udbetaling-440/>