////

En nybegynders guide til Gratis Online Poker - Sådan starter du med at spille Texas Hold Em på nettet

Før du klikkede på denne artikel, har du sikkert allerede tænkt dig flere gange: "Hvordan kan jeg tjene penge på at spille Gratis Online Poker?"

Svaret er nemt: Det eneste, der kræves er tålmodighed og en villighed til at lære at tænke strategisk.

Hvis du er nybegynder og har tænkt dig at tage dit Online Poker spil videre til næste niveau, er det vigtigt at du først gør dig nogle overvejelser:

  • Hvor meget tid har du tænkt dig at benytte på at spille Poker?
  • Hvad er dine mål?
  • Hvordan vil du benytte din bankroll, når du begynder at optjene en saldo.
  • Hvilken side har den bedste oversigt over Poker Regler?
  • Hvilken type spil er du bedst til? Texas Hold Em, Omaha, Razz, Stud, HORSE eller Badugi?

For de fleste vil det være nemmest at begynde med at spille Texas Hold Em, da dette er den simpleste form for poker. I Texas Hold Em vil du blive uddelt 2 kort, og 5 kort vil blive lagt på bordet. Målet med dette er at opbygge den bedste 5-korts hånd ved brug af dine kort, og kortene på bordet.

Hver runde involverer at man vædder mod de andre spillere om hvor gode man mener ens kort er. Her har du mulighed for at Checke (hvis de forrige spillere ikke har forøget væddemålet og du allerede har betalt blinds), Bette (hvis du ønsker at spille med i en runde hvor de forrige spillere har Raiset, er du nødt til at betale samme antal chips for at fortsætte), Raise (Hvis du ønsker at forøge væddemålet) eller Folde (hvis du ikke ønsker at deltage længere).

De fleste poker sider tilbyder en turneringstype, der hedder Freerolls. I disse turneringer er det gratis at deltage, og turneringerne udlodder enten kontante præmier eller adgang til turneringer, du ellers ville skulle betale for at deltage i. Dette er god måde at starte på at spille poker og lære sig frem, uden at skulle benytte penge på det. Dette tillader dig også at vinde gevinster, hvis du skulle vise dig at have talent for spillet.

Der er mange resourcer på nettet, der er gode. Jeg vil anbefale IntelliPoker som et godt sted at starte fra bunden af. Det er en online poker skole, hvor man kan praktisk kan lære poker strategier samtidigt med at man bliver belønnet for sin indsats i form af bonus tilbud osv.

Baggrund

Jeg startede med at spille pok/ring;r siden, og i denne tid har jeg formået at opby/ektabel bankroll. Mit mål er at blive professionel poker spiller i/ næste 2 år, jeg synes spillet er spændende og det har/mange gode oplevelser.

//////////

Tags: poker, poker regler, online poker, gratis poker, razz, free poker, poker spil, poker online, poker sites, texas hold em, stud, poker bonus, texas hold em regler, hold em regler

Referer denne artikel:

APA style: kevorkian (12 Oct 2011). En nybegynders guide til Gratis Online Poker - Sådan starter du med at spille Texas Hold Em på nettet fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-nybegynders-guide-til-gratis-online-poker-saadan-starter-du-med-at-spille-texas-hold-em-paa-nettet-237/

Harvard style: kevorkian (2011) En nybegynders guide til Gratis Online Poker - Sådan starter du med at spille Texas Hold Em på nettet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-nybegynders-guide-til-gratis-online-poker-saadan-starter-du-med-at-spille-texas-hold-em-paa-nettet-237/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: kevorkian. "En nybegynders guide til Gratis Online Poker - Sådan starter du med at spille Texas Hold Em på nettet" Samling af fag-artikler 12 Oct 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-nybegynders-guide-til-gratis-online-poker-saadan-starter-du-med-at-spille-texas-hold-em-paa-nettet-237/>