////

Online Poker - Spil poker på nettet hos PokerStars

Poker er siden det først blev spillet i 1800-tallet vokset til at blive verden mest velkendte spil. Siden online pokers indtræden på internettet har interessen været enorm, og der findes et utal of online poker sider.

Igennem tiderne er der blevet opfundet et utal af poker spil, med forskellige regler og strukturer og de fleste af disse kan spilles på internettet. 

Texas Hold’em er dog uden tvivl det mest populære spil. Der er flere grunde til dette. En rækkeTexas Hold’em turneringer er i de sidste 10 år blevet dækket på fjernsynet og vakt enorm interesse. På fjernsynet har det været muligt at se spillernes hånde og følge med i deres spil, hvilke har givet begyndere gode forudsætninger for at komme i gang. Derudover er der mere tilfældighed involveret i Texas Hold’em og det er lettere for begyndere at vinde i det mindste et par hånde, selvom en bedre spiller vil vinde på lang sigt.

Derudover er Five Card Draw, Stud, Omaha og HORSE, en kombination af Texas Hold'em, Stud, Razz og Omaha, populære, og mange spileres fortrukne spil.

Typer af pokerspil

Poker er en familie af spil med tilsvarende regler for satsning, og hvor hænder normaltvist har den samme rang. Poker spil falder ind under de følgende tre kategorier:

Draw poker- Spil hvor der bliver uddelt en fuld hånd, der er skjult fra modstandere, til hver spiller. Denne hånd kan derefter forbedres ved at udskifte kort. Den mest kendte form for Draw poker er Five Card Draw. Der findes ligeledes Triple Draw poker, så som 2-7 Triple Draw og Badugi.

Stud poker- Spil hvor hver spiller bliver tildelt en kombination af kort nogle med forsiden opad og nogle med forsiden nedad. De fleste foretrækker Seven-card stud og Five-card stud.

Community Card poker- Spil hvor hver spiller får en ufuldkommen, skjult hånd der kombineres med fælles kort med forsiden opad. Både Texas Hold’em og Omaha, også kaldet Omaha Hold’em, er Community Card Poker spil.

Lowball og High

Som sagt er der forskellige regler for alle spil under disse kategorier og hænder kan have forskellig værdi. For eksempel findes der Lowball, såsom Badugi og Razz, hvor det gælder om at have den traditionelt set laveste hånd. Nogle af disse kan vindes med en Straight og anderkender et es som både et højt og et lavt kort- i andre Lowball spil gælder det om af have de fem (eller fire) laveste kort af forskellig kulør og en Straight eller Flush kan altså ikke være en lav hånd.

Baggrund

Jeg er online professionel pok/hvis du vil have tips eller lignende til dit spil, er du/til at kontakte mig.

////

Tags: poker, poker spil, poker online, poker på nettet, poker regler, texas hold em

Referer denne artikel:

APA style: Michael Nørgaard (07 Dec 2011). Online Poker - Spil poker på nettet hos PokerStars fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/online-poker-spil-poker-paa-nettet-hos-pokerstars-297/

Harvard style: Michael Nørgaard (2011) Online Poker - Spil poker på nettet hos PokerStars [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/online-poker-spil-poker-paa-nettet-hos-pokerstars-297/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Michael Nørgaard. "Online Poker - Spil poker på nettet hos PokerStars" Samling af fag-artikler 07 Dec 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/online-poker-spil-poker-paa-nettet-hos-pokerstars-297/>