////

Find et her og nu lån og få penge med det samme

Kært barn har mange navne og derfor kaldes et her og nu lån, også for et hurtig lån eller endda ekspres lån.

Med et her og nu lån kan du modtage pengene i løbet af tre til fire dage og næst efter et SMS lån, så er et her og nu lån faktisk det hurtigste. Forskellen på de to lånetyper er dog stor.

Et SMS lån kan du modtage med det samme, men selve lånebeløbet, er ikke nært så stort som et her og nu lån og derfor er SMS lån kun en lånetype, der benyttes af i mindre grad. Med et her og nu lån, kan du til gengæld låne op til 250.000 hos f.eks. Pengeautomaten. Derfor er det også mere benyttet.

Når du vælger at optage et hurtigt lån over internettet, kan du altså have pengene på din bankkonto indenfor tre til fire dage. En anden fordel er, at dem der låner dig pengene på internettet, heller ikke spørger ind til, hvad du skal bruge pengene til. I forhold til din egen bank, er det en stor forskel.

Udbyderne på nettet bekymre sig ikke, hvad du bruger pengene til, men de vil godt sikre sig, at du har styr på din økonomi og ikke står I RKI mv. Derfor har de en række krav, som du skal overholde for, at få lov til at låne penge af dem. Kravene er ligeså meget en sikkerhed for dig selv, som det er for dem.

Opfylder du alle kravene, så kan du hurtigt få dit her og nu lån!

www.pengeautomaten.dk/her-og-nu-laan/

Inden du beslutter for at optage et her og nu lån, så er det en god ide at regne lidt på, hvad lånet vil koste dig i hele sin levetid. Det er også en god ting at gøre sig klar, om den ønskede vare, man har tænkt sig at købe på sit lån, er pengene værd. Hvis du allerede inden for et år, fortryder dit bilkøb og ikke kan få ligeså meget for bilen, som da du købte den, så er det surt stadigt at skulle betale af på fejltagelsen.

Derfor er det en god ide at tænke sig godt om, før man indgår et lån.

Læs generel information om et lån på Wikipedia.

Baggrund

Økonomi er mit mellemnavn./min kone i hvertfald!

///

Tags: Økonomi, Penge, Lån, Finansiering

Referer denne artikel:

APA style: HappyFace (31 May 2012). Find et her og nu lån og få penge med det samme fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/find-et-her-og-nu-laan-og-faa-penge-med-det-samme-478/

Harvard style: HappyFace (2012) Find et her og nu lån og få penge med det samme [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/find-et-her-og-nu-laan-og-faa-penge-med-det-samme-478/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: HappyFace. "Find et her og nu lån og få penge med det samme" Samling af fag-artikler 31 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/find-et-her-og-nu-laan-og-faa-penge-med-det-samme-478/>