////

Om spændende måder at indlogere sig i Sydafrika

Sydafrika er blevet en af de mest eftertragtede turistmål på planeten. Folk fra alle lande og finansielle situationer besøger ofte dette land. Selvom mange sydafrikanere taler engelsk, får turister stadig en meget autentisk afrikansk oplevelse. Der er mange spændende måder at indlogere sig på i Sydafrika, afhængigt af om den rejsende leder efter en rustik oplevelse eller ønsker at bo i luksus. Nogle boliger har også personlig butlerservice.

Johannesburg, Pretoria og Cape Town er blot tre af de store steder man kan vælge at opleve i Sydafrika. Valgmuligheder omfatter luksuriøse femstjernede telte og mere primitive telte, komplet med safari oplevelser. Johannesburg er blandt de 50 største storbyer, her er alle lokale og store hotelkæder man kunne forvente af en storby. Pretoria og Cape Town mangler heller ikke muligheder for indkvartering. Fordi landet er blevet en så populær destination, tilbyder selv de mere fjerntliggende områder, som National Parken Krüger snesevis af måder at indlogere sig på.

"Jeg elsker Sydafrika fordi det føles som jeg er i Australien og Afrika på samme tid," sagde Carol Jones fra Sydney, New South Wales, Australien. "Cape Town sammenlignes ofte med Sydney, og jeg er enig med denne sammenligning på mange punkter. Det er betryggende at høre det engelske sprog, og spændende at blive udsat for så mange forskellige dialekter og kulturelle oplevelser, mens du tager en ferie i Sydafrika. Jeg har været indlogeret i alt fra Hyatt Regency i Johannesburg til the Lower Sabie Rest Camp i National Parken Krüger".

John Chan, en iværksætter fra Los Angeles, Californien i USA, havde tilsvarende tanker vedrørende de forskellige indkvarterings muligheder der findes i Sydafrika.

"Jeg har været temmelig åben om min kærlighed til Krüger National Park," Chan sagde. "Det er både en eksotisk og behagelig oplevelse for rejsende af alle evner og aldre. Jeg nyder dog også Sydafrikas berømte af bush lodges. En favorit som jeg lige kan komme i tanke på er Sabi Sabi Private Game Reserve."

Stort set alle indkvarterings muligheder i Johannesburg tilbyder luft- eller landtransport eller også vil repræsentanterne gøre passende ordninger. Den berømte sydafrikanske gæstfrihed har gjort at Jones, en enkelt kvindelige rejsende, føler sig velkommen overalt fra indre by til isolerede områder i naturen.

"Jeg er altid forsigtig når jeg rejser alene, men jeg må sige Sydafrika er hjemsted for nogle af de mest fremragende rejsefagfolk i verden," sagde Jones. "Det er dog selvfølgelig vigtigt at tjekke folks omdømme og referencer. Man kan aldrig være for forsigtig, især hvis du rejser alene. Dette mener jeg også er gældende for de mænd, som rejser alene. Jeg tror dog Sydafrika er et af de mest spændende steder i verden at besøge. Du får virkelig valuta for penge, selv hvis du ønsker, en femstjernet indlogerings oplevelse i Sydafrika. Hvis du tænker på at rejse her til, så gør det! Du vil ikke fortryde det! "

Baggrund

Sydafrika bjuder på lite av allt: natu/r i världsklass, vilda djur, fina storstäder, spännande konst och kultur, imponera/djor och vackra breda sandstränder. Landet är dock mest känt for ”Big 5” safari i Sydafrika bästa och mest imponerande nationalpark, Kruger Nationalpark, där besökare får lov till att uppleva vilda djur i deras naturliga habitat.

Tags: Afrika safari, Rejser til Sydafrika, ferie Afrika

Referer denne artikel:

APA style: Nyati Safari (29 Jul 2014). Om spændende måder at indlogere sig i Sydafrika fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/om-spaendende-maader-at-indlogere-sig-i-sydafrika-1059/

Harvard style: Nyati Safari (2014) Om spændende måder at indlogere sig i Sydafrika [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/om-spaendende-maader-at-indlogere-sig-i-sydafrika-1059/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Nyati Safari. "Om spændende måder at indlogere sig i Sydafrika" Samling af fag-artikler 29 Jul 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/om-spaendende-maader-at-indlogere-sig-i-sydafrika-1059/>