Vikær Strand Camping - Når du skal på camping i Danmark

I Sønderjylland finder du Vikær Strand Camping, campingpladsen ligger godt med udsigt over vandet, 29 hytter og et kæmpe areal med plads til campingvogne.

Er du til campinglivet og den friske luft, så vil Vikær Strand Camping være noget for dig. Det er noget ganske særligt med Camping i Danmark, da findes en masse natur omkring campingpladsen, og på pladsen kan du også hurtigt finde nogle at sidde og snakke med, og møde nogle nye mennesker med samme interesse som dig.

Fra campingpladsen har du udsigt udover Lillebælt, samt en tilhørende strand til campingpladsen, hvor du kan ligge og nyde solen, når solen er fremme. Hos Vikær Strand Camping har du også mulighed for strandcamping og komme til at ligge helt ned til vandet, så når du kommer ud om morgenen, kan du næsten gå direkte ud i vandet. Badevandet omkring campingpladsen har også fået det blå flag, hvilket betyder at badevandet blandt andet er af høj kvalitet og at stranden altid vil blive være velholdt og holdes ren.

Hvis du er til aktiviteter, så har campingpladsen også flere tilbud, såsom 2 legepladser til børnene, minigolf, indendørs legerum og den børnevenlige strand. Der tilbudes også forskellige aktiviteter på vandet hvor du kan sejle i kano eller i kajak, eller du kan også stå på vandski.

Skal du ud og se naturen der ligg campingpladsen, er der også rig mulighed for udflugter til fle såsom Slivsøen som ikke ligger så langt fra campingpladsen, og saSønderjyllands tredje største sø. Der er også afmærkede stier rundt om søen som du kan gå rundt på, og komme tættere på søen og dyrene som lever omkring søen. Der findes også nogle heldags udflugter som kunne være værd at tage på, hvis man har små børn med, såsom Legoland, da det blot er en times kørsel fra campingpladsen. Du kan også tage i Danmarks anden største dyrehave, Haderslev Dyrehave og se de 200 dådyr og 20 kronvildt blive fodret hver dag, hvis du besøger dyrehaven mellem november og maj.

Baggrund

Vikær Strand Camping er en campingplads i Sønderjylland, som ligger godt placeret med tilhørende strand. Omkring campingpladsen findes der en masse naturomgivelser og flere muligheder for udflugter.

Tags: camping, campingferie, ferie

Referer denne artikel:

APA style: Mikkel (10 Feb 2014). Vikær Strand Camping - Når du skal på camping i Danmark fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/vikaer-strand-camping-naar-du-skal-paa-camping-i-danmark-859/

Harvard style: Mikkel (2014) Vikær Strand Camping - Når du skal på camping i Danmark [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/vikaer-strand-camping-naar-du-skal-paa-camping-i-danmark-859/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikkel. "Vikær Strand Camping - Når du skal i Danmark" Samling af fag-artikler 10 Feb 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/vikaer-strand-camping-naar-du-skal-paa-camping-i-danmark-859/>