////

Rejser til Afrika byder på unikke oplevelser

Hvis du overvejer at rejse til Afrika, er du nødt til at beslutte, hvad du ønsker at få ud af turen.

Afrika er det næststørste kontinent efter Asien og byder på mange populære feriedestinationer som de berømte nationalparker i Kenya, der omfatter Masai Mara, Samburu, Tsavo, Amboseli, Lake Nakuru og mange andre dyreparker. Udover Kenya er de mest populære rejsedestinationer på det afrikanske kontinent Tanzania, Uganda og Rwanda.

På rejser i Afrika får du en enestående mulighed for at opleve en række eventyrlige seværdigheder. Afrikas regioner har et tempereret klima og den bedste årstid at rejse til Afrika på, er forårssæsonen, hvor du også ofte kan finde gode rejsetilbud. Afrika er et smukt og roligt sted, som er omgivet af Middelhavet, Det Røde Hav, Atlanterhavet og Det Indiske Ocean.

Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Afrika er der en række forskellige ferietemaer og aktiviteter, som du kan overveje. Du kan blandt andet tage på den  klassiske safari, på fiskeri safari, strandferie, golf safarier, fotograferings workshops eller kulturelle og historiske ture. På grund af Afrikas alsidige klima, kan du skræddersy lige netop den Afrika rejse, som passer til dit behov.

Rejser til Afrika kan planlægges både som sommerferie, vinterferie eller efterårsferie, med eller uden børn. Afrika har det hele, specielt Østafrikas kystlinje har nogle af de bedste strande i verden og er ideel for de turister, der ønsker lækre hvide sandstrande og garant for solvejr.

En af de mere unikke måder at opleve en rejse til Afrika på er i en varmluftsballon. Her svæver du blandt andet over de store nationalparker og oplever Afrikas rige dyreliv.

For de fleste rejsende er det primære fokus landets rige dyreliv, som man kan opleve på en af de populære safarier. Her vil du komme til at se elefanter, næsehorn, bøffler, giraffer, alle de store katte såsom løver, geparder og de flygtige leoparder. Også for fugleentusiaster er der mulighed at opleve eksotiske fugle på nært hold på de afrikanske fugleobservationssteder, hvoraf mange er klassificeret som vigtige fugleområder. Disse steder er blandt andet Lake Nakuru, Lake Baringo, Lake Elementaita, Ngorongoro Crater, Victoria Falls, Kruger National Park, Lower Zambezi.

Andre spændende ferieaktiviteter du kan udfordre i Afrika inkluderer ridesafari, spektakulær dykning, Deepsea dykning, kitesurfing, bjergbestigning, klatring, historiske ture og golfture - listen er endeløs. Det storte udvalg af safarier spænder lige fra korte, enkle  som varer et par timer til en dag, til safarier, der varede i flere dage. Hvis du ønsker at opleve stor rigdom af historie, et utroligt rigt dyreliv og usædvanlige flotte omgivelser, så er Afrika et sikkert rejsedestination.

Du kan læse meget mere om rejser Afrika og blive inspireret til din egen safaritur.

Baggrund

Jeg er så heldig, at få lo/ om spændende ydelser, services og produkter for en lang række /r. Denne artikel er skrevet for rejsespecialisten Profil Rejser, som tilby/s største udvalg af skræddersyede rejser til USA, Canada, Thailand og mange flere destinaitoner.

Tags: rejser Afrika, safari afrika, ferie Afrika

Referer denne artikel:

APA style: MariaB (27 Mar 2013). Rejser til Afrika byder på unikke oplevelser fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejser-til-afrika-byder-paa-unikke-oplevelser-709/

Harvard style: MariaB (2013) Rejser til Afrika byder på unikke oplevelser [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejser-til-afrika-byder-paa-unikke-oplevelser-709/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: MariaB. "Rejser til Afrika byder på unikke oplevelser" Samling af fag-artikler 27 Mar 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/rejser-til-afrika-byder-paa-unikke-oplevelser-709/>