////

Billigere bilforsikring - sådan!

Billige bilforsikringer afhænger meget af, hvilket forsikringsselskab du vælger. Men der er meget du selv kan gøre for at få en billigere bilforsikring. Her præsenterer vi fem centrale faktorer, der bestemmer, hvor meget din bil forsikringsudgifter. Følg disse tips og du vil finde en billigere bilforsikring.

Installer en bilalarm

Monter en godkendt alarm og startspærre, såsom en bil alarm fra Carguard. Øget sikkerhed til din bil kan bidrage til at reducere prisen på din bilforsikring. Nogle forsikringsselskaber er også fortalere for avancerede tracking-systemer med GPS, før de vil forsikre dyre biler.

Tjek dine kilometertal

Tjek din kilometertal, så du ikke betaler for unødig kilometer. For eksempel hvis du skifter job og har en kortere vej til arbejde, du kan spare penge ved at vælge lavere kilometertal. Giv et skøn over, hvor mange km du virkelig får brug for, men sørg for at ikke være for nærig med dem, så du overskrider din aftalte kilometertal. Det kan være dyrt i en bilulykke.

Minimer din forsikrings tilføjelser

Du skalkun vælge at få en erstatningsbil eller retshjælpsforsikring, hvis du virkelig har brug for dem, fordi de kan øge din forsikringspræmie. Jo mindre forsikringsselskabet er nødt til at tilbyde i tilfælde af en ulykke, jo lavere forsikringsomkostninger.

Parkere din bil i en aflåst garage

Hold din bil parkeret i en aflåst garage natten hvis det er muligt. At have bilen i en aflåst parkeringskælder er en faktor, der reducerer forsikringspræmie. Mere end 50% af køretøjets tyverier finder sted om natten, så hvis din bil sikkert er parkeret, er det logisk, at du får en billigere forsikring. Hvis du ikke har adgang til en garage, anses også for parkering i en indkørsel er normalt en lavere risiko end parkering på gaden. Det er mindre sandsynligt, at hærværk, tyveri eller hændelige skader, der opstår, når bilen er parkeret langs vejen.

Kombiner dine forsikringer

Sidst men ikke mindst kan du kombinere dine forsikringer som indbo, ullykke eller enda rejseforsikring. Det giver besparesler over hele linjen.

Baggrund

-

///

Tags: bilforsikring, billig bilforsikring, forsikring

Referer denne artikel:

APA style: Hammer (10 Sep 2011). Billigere bilforsikring - sådan! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/billigere-bilforsikring-saadan-215/

Harvard style: Hammer (2011) Billigere bilforsikring - sådan! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/billigere-bilforsikring-saadan-215/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Hammer. "Billigere bilforsikring - sådan!" Samling af fag-artikler 10 Sep 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/billigere-bilforsikring-saadan-215/>