////

En overraskende vej til en billig bilforsikring

Typisk når nogen beskriver et produkt som billig, så refereres der til produktets pris. Mange gange er det dog sådan at prisen er direkte relateret til kvaliteten af produktet. Så, essensen så har ordet to meninger, hvor den anden betyder "at dårlig kvalitet". Heldigvis er der nogle industrier hvor billig ikke altid refererer til kvaliteten af produktet. Bilforsikringer er en af disse produkter/industrier.

Siden en bilforsikring er obligatorisk, så er det nok ikke en overraskelse at der er nogen meget store forsikringsselskaber der tilbyder den slags forsikring. Som en del af disse forsikringsselskabers forsikringspolicer så minimerer de deres udgifter. Du får lov at tjene på dette ved at modtage meget mindre rater end hvis de ikke gjorde det. Men der er mange ting du kan gøre for at få den mindste forsikringsrate muligt.

Til at begynde med skal du gøre op med dig selv hvor meget bilforsikring du faktisk har brug for. Alt for ofte køber folk en bilforsikring de ikke har brug for fordi de er bekymrende for "hvad-nu-hvis". Faktisk skal man kun bede om en selvrisiko som man lige kan dække selv. Du vil spare mange penge i det lange løb, selv hvis du kommer i et uheld eller to, ved at have en opsparingskonto hvor du sætter de sparede penge til side.

Når du snakker med forsikringsselskaber, så husk at spørge om deres politik på hvordan de har det med at samle sine forsikringer hos dem. F.eks. om de giver en lavere rate hvis man flytter sin indboforsikring eller lignende over til dem. Yderligere, hvis du har en anden i familien som har sine forsikringer hos det forsikringsselskab, så kan det også være at de vil give noget familie-rabat på en billig bilforsikring.

At sætte sig ned ned med sin nuværende bilfor/vurdere, linie for linie, om du har brug for det der står i din forsikring er den nemmeste måde /d på omkostningerne. Du skal ikke spørge dig selv om du har brug for bilforsikringen, /ig selv om hvornår du sidst har benyttet dig af den del af bilforsikringen. Det giver dig den bedste indikation af om hvor meget du faktisk har brug for det.

Baggrund

Tags: billig bilforsikring, forsikringsselskaber, selvrisiko

Referer denne artikel:

APA style: (25 Jan 2010). En overraskende vej til en billig bilforsikring fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-overraskende-vej-til-en-billig-bilforsikring-57/

Harvard style: (2010) En overraskende vej til en billig bilforsikring [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-overraskende-vej-til-en-billig-bilforsikring-57/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "En overraskende vej til en billig bilforsikring" Samling af fag-artikler 25 Jan 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/en-overraskende-vej-til-en-billig-bilforsikring-57/>

//////////