////

Få en billig bilforsikring til din bil

Hvis du skal finde dig en bilforsikring, hvordan finder du så den billigste? Det virker kompliceret, men ved at lave lidt forberedelse, så kan du få både en god pris og en god dækning. Du behøver ikke at være fortvivlet, bare følg disse råd til at få den bedste dækning.

For det første, giv dig god tid. Ved at forberede dig, så vil din søgning gå meget nemmere. Hvis du begynder at tænke på bilforsikring allerede inden du køber din bil er du godt igang. Ved at få tilbud i forhold til forskellige bilmodeller, så kan du finde ud af om der er en af de biler du kigger på som er meget billigere at forsikre. Yderligere er der typisk forskellige forsikringspræmier for forskellige typer biler. Sportsvogne har f.eks. en højere præmie end en familiebil. 

Så indhent en masse tilbud inden du beslutter dig for et forsikringsselskab. to eller tre er ikke nok - du skal ihvertfald bruge 5-10 stykker. Siden priserne varierer fra selskab til selskab, så gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at sammenligne priserne. Du vil garanteret finde ud af at forskellen imellem det bedste og det dårligste tilbud er på flere hundrede kroner! Du har ikke lyst til at betaler unødigt høje rater, har du? Siden er det så nemt at indhente tilbud på nettet idag, så er der ingen undskyldning for ikke at sammenligne bilforsikringer for at få den billigste bilforsikring med den bedste dækning.

For det andet, når du vælger en forsikring, så vælg en med en høj selvrisiko. en høj selvrisiko betyder at hvis du har et uheld, så skal du betale mere ud a egen lomme indtil din forsikring tager over. Dette betyder en stor forskel for dine månedlige pris på bilforsikringen, og kan virkelig spare dig for mange penge i det lange løb. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at komme i et uheld, men hvis du putter de penge til side som du sparer, så kan det nemt dække den selvrisiko som du ville skulle betale ved et uheld.

///

For det tredje, hav en god historik på din kørsel. Man kan endda tage speciel køreundervisning som kan resultere i en billigere bilforsikring. Ved at gøre sig selv til en lav-risiko bilist, så kan man også nemmere får en billig bilforsikring.

Baggrund

Tags: bilforsikring, billig bilforsikring, bil

Referer denne artikel:

APA style: Crashpilot (09 Aug 2010). Få en billig bilforsikring til din bil fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-en-billig-bilforsikring-til-din-bil-77/

Harvard style: Crashpilot (2010) Få en billig bilforsikring til din bil [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-en-billig-bilforsikring-til-din-bil-77/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Crashpilot. "Få en billig bilforsikring til din bil" S/ag-artikler 09 Aug 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-en-billig-bilforsikring-til-din-bil-77/>

/////////