////

"Det er nemt at tjene penge på nettet!"

Det er ikke nemt at tjene penge på nettet. Rigtig mange tror at det er super nemt at tjene penge på nettet, og derfor får mange lyst til at starte deres egen hjemmeside. Selvfølgelig er det en fin ide at starte sin egen hjemmeside, men først bør man måske lige overveje om det virkelig er det rigtige valg. 

Vil du have en webshop?

Hvis du har overvejet at starte en webshop, skal du selvfølge vælge et meget specifikt område at arbejde med. Det kunne være LED spot. Emnet er stort set ligegyldigt, det vigtigste er at du finder et emne der fanger din interesse, og et emne du mener du vil kunne holde interessen inden for!

Drop webshoppen og tænk på prissammenligningssider!

Start en affiliateside i stedet for. Det er en side hvor du tjener penge på at lave henvisninger. Det lyder jo nemt nok. Bare få en masse folk til at klikke på dine links, men så nemt er det slet ikke. Du skal igen finde et område du interesserer dig for. Har du nogle i familien der er kørelærer, kunne du starte en side op der sammenlignede priser på kørekort!

Kender du nogen inden for en specifik branche, skal det selvfølgelig udnyttes! Træk på andre folk. Kender du nogen, der ved noget inden for et specifikt område, skal det bruges så du kan komme hurtigere frem.

Tjen penge på en blog

Ak, det er da for nemt. Bare skrive om noget du ved en masse om, og så tjene penge på reklamer. Nej, det er ikke nemt. Du skal skrive kvalitetsartikler, der virkelig fanger læserens interesse. Det nytter ikke noget at skrive artikler om bilnyheder, hvis du selv er ingeniør og ikke ved noget som helst om biler. Du skal hele tiden tænke på hvad du er god til, og hvad du ved noget inden for. Det er det, det hele går ud på. 

Og så skal du ikke regne med at pengene drysser ind på dag 1. Det tager lang tid. Til gengæld kan du lige pludselig komme til at tjene mange penge!

Baggrund

Selv har jeg en webshop, en blog/prissammenligningsside, blandt andet over billige l&oslas/ på nettet. 

///

Tags: webshop, blog, kørekort, bilnyheder, led spot, tag

Referer denne artikel:

APA style: adminadmin (28 Sep 2010). "Det er nemt at tjene penge på nettet!" fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-nemt-at-tjene-penge-paa-nettet-87/

Harvard style: adminadmin (2010) "Det er nemt at tjene penge på nettet!" [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-nemt-at-tjene-penge-paa-nettet-87/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: adminadmin. ""Det er nemt at tjene penge på nettet!"" Samling af fag-artikler 28 Sep 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-nemt-at-tjene-penge-paa-nettet-87/>