////

Det er tid til et Lucky Løbehjul Når ....

Hvor heldig kan man være? Tænk at få muligheden for at eje et Lucky Løbehjul. Det har temmelig mange i gennem det sidste år været - for salget af Lucky stiger i Danmark hvor markedet ellers har været domineret af Slamm og District.


Artiklen her, har fokus på hvornår det kan være tid til at købe et Lucky Løbehjul, samt de mange fordele som følger med dette køb.

 

Når kravene til holdbarhed stiger

Det giver mening at købe et kvalitets løbehjul som Lucky, når dine unger begynder at køre på ramper flere gange om ugen. Måske har de allerede kørt et par begynder trick løbehjul i stykker. Det er typisk lejerne i headsæt som ikke holder til den løbende belastning, og så skal du overveje at ofre lidt flere penge og købe noget som holder lidt bedre.

 

Du bliver Lucky (ejer) for 1600 kr

Et kvalitets løbehjul som Lucky koster "kun" 1600 kr. Prisen lyder jo af ganske meget hvis du sammenligner med et My Hood til 649 kr. Men udstyret kan slet ikke sammenlignes. Lad mig lige forklare forskellen.

Lucky løbehjulet har indbygget "affjedring" i styret - som gør at de kuglelejer som sikrer at barnet kan snurre styret hurtigt rundt, ikke bliver smadret når man kører ud over ramper.

Det har aluminiums hjul, dvs kernen i hjulet er bundsolid. Det gør at hjulet ikke ekser når man kører ud over ramper.

Bremsen er en flex fender bremse, som er lavet af aluminium. Her træder man med foden på denne jern "dims" som bøjer ned på hjulet og stopper det langsomt - så der ikke laves "flat spots" på hjulet så det bliver 5 kantet.

Endelig har Lucky et totalt sej udsmykning af undersiden af decket. Med anvendelse af den flotte firkløver som er deres varemærke.

Når du vælger Lucky løbehjulet, kan du skifte de dele som måtte gå i stykker. Det kan du ikke på begynder løbehjulene, fordi de fleste forhandlere betragter begynder løbehjul som "engangs løbehjul" som bagefter blot bliver kasseret.

 

Sammenfatning

Hvis du køber et Lucky Løbehjul til dit barn, kan det holde til de belastninger det måtte blive udsat for. At give 1600 kr for MANGE timers motion er ingenting, og vil øge barnets glæde ved sporten.

Du slipper for hele tiden at købe nye løbehjul som slides, skal reklameres fordi de ikke kan holde. osv. Og skulle barnet slide det uheldigt, så der skal udskiftes en del af løbehjulet - kan det let købes.

Så spørgsmålet er om ikke din søn bliver Lucky ejer?

 

Baggrund

///

Tags: lucky løbehjul, trick løbehjul, lucky trick løbehjul

Referer denne artikel:

APA style: Mikro (20 Jan 2014). Det er tid til et Lucky Løbehjul Når .... fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-tid-til-et-lucky-loebehjul-naar-924/

Harvard style: Mikro (2014) Det er tid til et Lucky Løbehjul Når .... [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-tid-til-et-lucky-loebehjul-naar-924/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Mikro. "Det er tid til et Lucky Løbehjul Når ...." Samling af fag-artikler 20 Jan 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/det-er-tid-til-et-lucky-loebehjul-naar-924/>