////

Webshop med reservedele til cykler

Kender du det at din cykel er flad, gearet driller, bremser på din cykel virker ikke, det hele knirker på din cykel osv.? Man når at tænke "Åh nej det bliver dyrt!". Sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

Hos Bikespace finder du alle reservedele til cykler til priser der ligger langt under de priser du finder hos de almindelige cykelhandlere. Desuden er der guides og gode råd at finde på hjemmesiden, således at du nemt selv kan reparere din cykel uden at skulle betale høje lønninger til en cykelmekaniker.

Faktisk er der mere end 3.500 varer på denne hjemmeside. Det er sat så nemt og overskueligt op at du ikke farer vild i de mange varer. Du finder alle de kendte mærker inden for reservedele til cykler som fx Shimano, Sram, Campagnolo, Truvativ, BBB, Bike Attitude m.m. Men du kan også finde billigere alternativer, som kvalitetsmæssigt ligner minder meget om de kendte mærker.

Du kan altid henvende dig til firmaet på mail og du får altid et kyndigt svar inden for 24 timer. Leveringen af dine varer sker med Post Danmark og bestiller du på en hverdag inden kl. 13.00 så har du allerede dine varer dagen efter. Den officielle leveringstid hedder 1-2 hverdage. Der er gratis fragt hvis du køber for over 499,-. Alle varer sendes direkte fra importøren / leverandøren, hvilket gør varerne billigere.

Har du brug for en ny cykel til dig eller én i din familie så finder du også et flot udvalg her. Cykeltøj og cykeludstyr er der også et bredt udvalg i.

Baggrund

Ejer af Bikespace.dk samt k&ael/ons cykelentusiast :-)

///////

Tags: cykler, reservedele til cykler, reservedele, cykel, cykeludstyr, cykeldele, cykeldæk, tag

Referer denne artikel:

APA style: cykelmyggen (18 Jul 2013). Webshop med reservedele til cykler fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/webshop-med-reservedele-til-cykler-778/

Harvard style: cykelmyggen (2013) Webshop med reservedele til cykler [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/webshop-med-reservedele-til-cykler-778/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: cykelmyggen. "Webshop med reservedele til cykler" Samling af fag-artikler 18 Jul 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/webshop-med-reservedele-til-cykler-778/>