////

Gør det du er bedst til - det gør jeg!

Gør det du er bedst til og få andre til at gøre det de er bedst til. Det er ikke den eneste vej til succes, men en af de mange veje. Og det er altid en god ide at huske på vendingen. Gør det du er bedst til. Det viser sig entydigt, at du på den måde kan opnå størst mulig succes, mem hvorfor gør du det så ikke?

Vind konkurrencer

Mange spiller Lotto og deltager i tonsvis af konkurrencer. Men hvorfor? Generelt set ved man godt at når man spiller Lotto, så taber man penge. Hvorfor så spille? Jo for tænk nu hvis du vandt. Har du ind til videre været god til at vinde? Nej! Og du vinder heller aldrig. Brug din tid og dine penge på noget. Du kunne eksempelvis begynde at anmelde gratis programmer? Har du ingen interesse inden for sådan et område, er det selvfølgelig ikke noget du skal kede dig med.

Dyrk sport? 

Er du atletisk? Det er aldrig en dårlig ide at dyrke motion. Så er det ligegyldigt om du dyrker motion for at tabe dig, for at komme i bedre form eller for at være social. Det er altid en gode ide at dyrke sport. Der er selvfølgelig undtagelser, hvis du er syg eller skadet. Men er du god til sport? Ikke alle har anlæg for at blive verdensmestre, men både du og jeg kan komme langt. Grib chancen, men vær seriøs. 

Start en hjemmeside?

En ny trend er startet. Sælg mobilt internet

Markedet er dog snart mættet. Men find et nichemarked og beskæftig dig med det, så skal du nok komme langt og tjene penge. 

Uanset hvad, så gør det du er bedst til!

Baggrund

Beskræftiger mig med internettet til dagligt, og arbejder pt. meget på ModeBarn.dk, hvor vi fortæller om de forskellige muligheder for at købe børnetøj på nettet. 

Tags: sport, hjemmeside, konkurrencer, programmer

//////////

Referer denne artikel:

APA style: adminadmin (29 Sep 2010). Gør det du er bedst til - det gør jeg! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-det-du-er-bedst-til-det-goer-jeg-88/

Harvard style: adminadmin (2010) Gør det du er bedst til - det gør jeg! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-det-du-er-bedst-til-det-goer-jeg-88/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: adminadmin. "Gør det du er bedst til - det gør jeg!" Samling af fag-artikler 29 Sep 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/goer-det-du-er-bedst-til-det-goer-jeg-88/>