////

Mobilt bredbånd til minimumsforbrugeren

Er du sjældent på nettet, ser du efter mail en gang om ugen, har du almindelig bredbånd, vil du sikre dig ved nedbrud på det almindelige bredbånd. 

Så er løsningen inden for rækkevidde. Flere af selskaberne kører med mobilt bredbånd, som et rigtig godt supplement til det almindelige bredbånd.

Der findes løsninger hvor det mobile bredbånd er forbrugsafregnet. Det betyder der betales for det forbrug, der er på det mobile bredbånd.

Det næste skridt kan være et mobilt bredbånd, hvor der er 50 mb. Datatrafik inkluderet i prisen på det. Hvis der er forbrug ud over dette, skal der så betales et beløb pr. megabyte.

Når man for eksempel vælger at tage på en længere ferie, eller ønsker at være i sommerhuset over hele sommeren og kan klare langt det meste via internet på arbejdet.

Så vil et mobilt bredbånd med minimumsforbrug være meget aktuelt, da man her stadigvæk har mulighed for at kontrollere sin email, gå på netbank og lige søge et par sider frem på google eller få lavet en ruteplan via krak.

Flere af selskaberne har også valgt en lidt anden løsning på det mobile bredbånd til minimumsforbrugeren. Her er det en løsning hvor man kan vælge at tilkøbe datatrafik alt efter hvordan ens behov vil være dag for dag.

Dette giver også en stor valgfrihed for den enkelte forbruger, der nogle dage kan have ønske om at gå på facebook og se en masse billeder fra en nylig afholdt fest, for derefter ikke at skulle bruge det mobile bredbånd de næste 14 dage.

Minimumsforbrugeren af mobilt bredbånd har derfor også valgmuligheder.

Baggrund

Jeg hedder Christopher, og / om bredbånd og mobilt bredbånd.

////

Tags: 4g, mobilt bredbånd, mobilt internet, 3g, bredbånd

Referer denne artikel:

APA style: christopher (26 Jul 2011). Mobilt bredbånd til minimumsforbrugeren fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/mobilt-bredbaand-til-minimumsforbrugeren-190/

Harvard style: christopher (2011) Mobilt bredbånd til minimumsforbrugeren [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/mobilt-bredbaand-til-minimumsforbrugeren-190/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: christopher. "Mobilt bredbånd til minimumsforbrugeren" Samling af fag-artikler 26 Jul 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/mobilt-bredbaand-til-minimumsforbrugeren-190/>