////

Pas på nær grænsen med mobilt bredbånd!

Når man rejser rundt i Danmark, så skal man passe på, at man ikke kommer på et netværk som høre til i et andet land. Det er ikke forbi problemet oftest er med mobilt bredbånd, men det er stadig en god ide at være opmærksom samt vidende!

Hvis man kører ved grænsen til Tyskland etc., så kan netværket på sin mobil godt blive det tyske, selvom man faktisk stadig er i Danmark, også ringer man ikke længere til de 30 - 60 øre i minuttet men der i mod 2,50 kr.

Mobilt bredbånd kan også gøre dette, og det kan være en meget dyr fornøjelse at ryge på et udelandsk netværk, hvilket specielt kan ske, hvis du kører langs kysten i Danmark, og det hurtigt hopper over på et svensk.

Typisk vil du blive advaret (roaming), men der er alligevel mange som bare siger okay, også surfer de videre til en helt anden pris. Derfor skal du altid huske at holde øje med, om det er det normale netværk, og der derfor ingen forandringer er.

Hvis du har abonnement hos 3, så kan du stadig bruge dit mobile bredbånd over dit abonnement, uden at det kommer til at koste dig noget ekstra, hvilket også gælder med deres mobiltelefoni.

Så hvis du ofte kører langs vandet tæt på Sverige, samt måske endda tager derover, så vil det nok være en god ide at skifte til 3, for så er du på den sikre side!

Du kan læse mange flere gode tips og nyheder om mobilt bredbånd på Mobiltbredbaand.eu, som er en hjemmeside med massere af nyttig information om mobilt bredbånd i Danmark.

Baggrund

Sebastian Krausing synes mobilt bredb&ari/get spændende, og skriver derfor ofte om det, hvor han deler sin vide//

Tags: mobilt bredbånd, bredbånd, pas på bredbånd

Referer denne artikel:

APA style: Krausing (07 Oct 2010). Pas på nær grænsen med mobilt bredbånd! fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/pas-paa-naer-graensen-med-mobilt-bredbaand-95/

Harvard style: Krausing (2010) Pas på nær grænsen med mobilt bredbånd! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/pas-paa-naer-graensen-med-mobilt-bredbaand-95/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Krausing. "Pas på nær grænsen med mobilt bredbånd!" Samling af fag-artikler 07 Oct 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/pas-paa-naer-graensen-med-mobilt-bredbaand-95/>