Punkter i en hjemmesideanalyse

Der er ikke ét punkt som er meget vigtigere end alle andre, når det kommer til at man skal vælge et sted at få lavet hjemmesideanalyse. Der er mange vigtige punkter, og det gælder derfor om at få så mange med som mulig.

 

I dag er der også flere og flere krav, hvilket gør at man skal have undersøgt sin side endnu mere til bunds, men der er mange som vælger ikke at få lavet en hjemmesideanalyse, hvor de ellers får påpeget fejl og mangler.

 

En hjemmesideanalyse er da også dyr?

 

Ja, det vil den typisk være, men der er firmaer som til tider har tilbud, eller hvis man er rigtig heldig endda gratis! – En gratis hjemmesideanalyse vil dog typisk ikke have alle punkter med.

Priserne svinger dog ofte meget, og man får det som man betaler for langt de fleste steder. Man skal dog altid huske at kontakte firmaet som tilbyder analysen, hvorefter man får sig en fornuftig snak, så man ved at man forstår hinanden.

Punkter i en normal hjemmesideanalyse:

- Virker den i alle browsere

- Virker den på alle systemer

- Test af HTML / Script og CSS

- Test af W3C

 

samt en masse andre, men dette er nogle af de mest hyppige. Derudover kan man opleve at firmaer også vurdere om den er søgemaskinevenlig, men der skal man passe på, da personen skal have forstand på SEO, da man ellers hurtigt kan komme ud i noget værre rod med keyword stuffing o.a.

 - Læs mere her om hjemmesideanalyse

Men følg linket foroven, hvor du kan tilmelde dig en gratis hjemmesideanalyse, hvor de forskellige punkter er inkluderet.

Baggrund

Jeg er i gang med at afslutte HHX i Lyngby,ved siden af har diverse iværksætter projekter. Mit største og mest succesrionline bilmagasin - Bilsektionen.dk.Tags: hjememsideanalyse, gratis hjemmesideanalyse, hjemmeside

Referer denne artikel:

APA style: Krausing (27 May 2011). Punkter i en hjemmesideanalyse fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/punkter-i-en-hjemmesideanalyse-164/

Harvard style: Krausing (2011) Punkter i en hjemmesideanalyse [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/punkter-i-en-hjemmesideanalyse-164/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Krausing. "Punkter i en hjemmesideanalyse" Samling af fag-artikler 27 May 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/punkter-i-en-hjemmesideanalyse-164/>