////

Sådan laver du bedst muligt din egen hjemmeside

 

Der findes i dag utrolig mange forskellige systemer til at lave din egen hjemmside side. Dette viser sig både som CMS'er og de sitebuilder løsninger som mange webhoteller tilbyder. I langt de fleste tilfælde vil du dog være langt bedre stillet ved at lave din egen hjemmeside i WordPress på dit eget domæne.


Hvorfor vælge WordPress til min hjemmeside?


Først og fremmest er WordPress nemt at bruge, søgemaskinevenligt og så er det gratis. Ud over dette er der rigtig mange der bruger WordPress. Faktisk siger estimater at helt om til ¼ af alle hjemmesider der er baseret på et CMS kører på WordPress.


Dette betyder at der er masser af hjælp at hente og der løbende bliver udviklet nye features. Samtidig bliver eventuelle sikkerhedshuller lukket hurtigt, det eneste du skal gøre er at sørge for at holde WordPress opdateret.


Derfor skal du have dit eget domænenavn


Der er mange fordele ved at have dit eget domænenavn. Den mest åbenlyse er at der ser langt mere professionelt ud, men fordelene stopper ikke her.


Dit eget domænenavn er med til at sikre dit indhold og at alle dine links altid peger det rigtige sted hen. Du får ligeledes mulighed for at lave dine egne email adresser og når du skal fortælle hvordan folk finder din hjemmeside gøres det nemt og hurtigt.


Er det svært at installere WordPress?


På de fleste webhoteller er det meget nemt /re WordPress. Dette gøres med de såkaldte 1-klik-installationer med et par få klik med musen. Du behøver altså ingen viden om databaser, upload af filer, rettigheder osv.


Efter du har installeret WordPress kan du nemt selv finde et flot tema og installerer gode plugins til de hjemmeside. Selv når du vil have nyt design eller ekstra features handler det bare om at klikke et par gange med musen - lettere bliver det ikke.


WordPress er kommet for at blive og alle kan være med. Også dig der ikke har noget kendskab til lave hjemmesider.


Baggrund

Har arbejdet med hjemmesider i over 10 år både på egne og andres hjemmesider. Besøg evt. asio.dk for at lære mere.

Tags: lav en hjemmeside, egen hjemmeside, hjemmeside

/////

Referer denne artikel:

APA style: Auc-dk (28 Jan 2014). Sådan laver du bedst muligt din egen hjemmeside fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-laver-du-bedst-muligt-din-egen-hjemmeside-931/

Harvard style: Auc-dk (2014) Sådan laver du bedst muligt din egen hjemmeside [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-laver-du-bedst-muligt-din-egen-hjemmeside-931/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Auc-dk. "Sådan laver du bedst muligt din egen hjemmeside" Samling af fag-artikler 28 Jan 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/saadan-laver-du-bedst-muligt-din-egen-hjemmeside-931/>