////

Slideshow til hjemmesiden - Hvordan?

Mangler du et slideshow på din hjemmeside? 

Et slideshow kan bruges til mange forskellige ting.

Du kan bruge det til at vise en masse billeder af produkter, så kunderne får et hurtigt overblik over webshoppens sortiment.

Du kan også vise dine feriebilleder i et slideshow, så familie og venner kan se dine seneste oplevelser i billeder.

En tur rundt på internettet viser også at der er rigtig mange hjemmesider, der benytter sig af effekten ved et slideshow. Når en hjemmeside har et slideshow giver det et hurtigt overblik over hjemmesidens indhold og ejeren af hjemmesiden kan sikre sig, at de besøgende hurtigt kan se de gode tilbud og andre ting han/hun gerne vil vise frem.

Hvis du gerne vil have et slideshow på din hjemmeside, så er der uendelige muligheder ude på internettet. Ofte er det gratis løsninger lige til at downloade og implementere på hjemmesiden. Dog kræver mange af de gratis løsninger at man har erfaring med html og css kode og eller erfaring i programmering og opsætning af databaser.

Mange gange skal man også redigere indholdet, af den downloadede fil, før slideshowet virker. Du skal også have fat i en koder/programmør til at indsætte dit slideshow det rigtige sted på hjemmesiden og indsætte dine billeder og det kan koste mange penge.

Nu kan du slippe for at skulle betale dig fra at få et slideshow på hjemmesiden.

Med dette nye slideshow til download og installation på hjemmesiden, slipper du for at skulle betale en professionel webprogrammør/koder til at hjælpe med implementeringen af dit slideshow.

Fælg den nemme installationsvejledning i README filen og kopier 3 linier kode ind i din hjemmesides html kode, så har du et slideshow på din hjemmeside.

Det er helt gratis og du kan selv uploade billeder fra en administrationsside.

Det kræver at din hjemmeside er lavet i PHP og at du har en MySql database tilknyttet til dit webhotel.

Du skriver blot dine oplysninger i den formular der dukker op på din hjemmeside, når du er inde i mappen du downloadede, efter du har uploadet den til din server.

Få dit gratis slideshow nu! JAWE3 SLIDER

Baggrund

Jens Andersen er ejer af virksomhe/="http://www.jawe3.dk" target="_blank">Jens Andersen Web-Integra/ arbejder til daglig med kodning og programmering af hjemmesid/bejde som grundforløbs faglærer på Ro/isk Skoles Web-Integrator uddannelse. Udover det daglige arbejde/SS og PHP er Jens Andersen altid igang med at udvikle nye elementer til implementering i hjemmesider. Altsammen for at gøre det lettere for folk at lave hjemmesider.

Tags: slideshow, hjemmeside, gratis, download, installation

Referer denne artikel:

APA style: Jens Andersen (16 Dec 2012). Slideshow til hjemmesiden - Hvordan? fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/slideshow-til-hjemmesiden-hvordan-631/

Harvard style: Jens Andersen (2012) Slideshow til hjemmesiden - Hvordan? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/slideshow-til-hjemmesiden-hvordan-631/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Jens Andersen. "Slideshow til hjemmesiden - Hvordan?" Samling af fag-artikler 16 Dec 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/slideshow-til-hjemmesiden-hvordan-631/>