////

Vær reaktiv og fleksibel i din webdesign

På grund af det faktum, at Internettet bliver en større og større kilde i de fleste menneskers arbejde og sociale aktiviteter, er der en stor interesse for folk om, hvordan man designer hjemmesider, både med hensyn til programmeringen bag hjemmesiden, men også det visuelle layout, der vil være præsenteret for de mennesker, der besøger stedet.

Hvis du er til at oprette en hjemmeside fra bunden, kan det tage lidt tid at skabe den, fordi du skal have programmeringsfærdigheder til at foretage en fornuftig og brugervenlig hjemmeside. Desuden, ville du være nødt til at være helt klar over hvordan og hvad hjemmesiden skal se ud, med hensyn til design af hjemmesiden. Hvis du vil lave en bestemt hjemmeside for en specifik ting, såsom sportsaktiviteter eller noget science fiction-websteder, skal du have nogle illustrationer og billeder, der hjælper med at fremhæve betydningen af ​​hjemmesiden. Ofte er webdesign en af ​​de vigtigste parametre på en hjemmeside, fordi det hjælper til at bevare de forskellige besøgende, fordi de kan lide hvad de ser. Der kan være masser af hjemmesider, der giver et bedre indhold og kontekst, men på grund af webdesign, der er mange andre hjemmesider, der har en bedre frekvens af besøgende. Med andre ord, er webdesign faktisk meget vigtigt for en hjemmeside.

Udover webdesign, så har udviklingen været i en grad, hvor mobiltelefoner, små bærbare computere og andre bærbare enheder. Dette vil også ændre kravene til hjemmesider, fordi du skal have hjemmesider, der er tilgængelige fra alle de nævnte enheder. Dette begreb kaldes responsive webdesign, hvor layout skifter efter skærmopløsning. Der er mange størrelser af computerskærme og dermed mange forskellige resolutioner, men de er alle formodes at være i stand til at få adgang til alle websteder. Ved at have en responsive design på sin hjemmeside, vil alle kunne få adgang til dette websted.

Der er mange forskellige aspekter ved udformningen af ​​en responsive hjemmeside i sammenligning med en traditionel hjemmeside og udviklere bliver nødt til at vide om fordele og ulemper ved hver enkelt metode, før du bruger den ene eller anden. Selvfølgelig, vil du kunne få adgang til det meste af ting og billeder, hvis du kører en høj opløsning, mens du kører en mobil browser, vil du måske kun have adgang til de vigtigste og mest relevante indhold på hjemmesiden. Især store billeder er meget svært at stille til rådighed for mindre resolutioner, da de fleste billeder er nødt til at være i en vis størrelse for at udtrykke sin mening og budskab. Men ting som artikler og tekst er ganske nemme at passe ind i mindre browsere og enheder ved at køre en responsive webdesign.

Alt i alt, responsive designs er vigtige på grund af den nuværende tendens med stigende browsere og enheder, hvis du ønsker at gøre en indvirkning på at få flest muligt besøgende som muligt.

Baggrund

Arbejder med design og webudviklin/ørre dansk bureau, skriver en del omkring emnet.

//

Tags: webdesign, design, responsive webdesign

Referer denne artikel:

APA style: Simon Kristensen (02 May 2012). Vær reaktiv og fleksibel i din webdesign fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/vaer-reaktiv-og-fleksibel-i-din-webdesign-450/

Harvard style: Simon Kristensen (2012) Vær reaktiv og fleksibel i din webdesign [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/vaer-reaktiv-og-fleksibel-i-din-webdesign-450/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Simon Kristensen. "Vær reaktiv og fleksibel i din webdesign" Samling af fag-artikler 02 May 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/vaer-reaktiv-og-fleksibel-i-din-webdesign-450/>