slim n lift supreme gør dig slank for en dag

Selvom det fra tid til anden vælter ned med regn så ligger sommeren over os. Når det er sommer så kan vi alle sammen godt lide en godt festmåltid, problemet med det er bare at det sætter sig på sidebenene. Jeg ved godt at de fleste slanke eksperter siger at grilmad er sundt fordi man steger det meste fedt af kødet, men de glemmer bare at man altid bliver så promb mæt fordi der er så mange ting man lige skal smage.

Når man spiser meget så har det tindenser til at sætte sig på sidebenene, og det er der ikke længere så meget galt med, for jeg faldt helt tilfældigvis over slim n lift forleden dag, det en en slags slankebukser der lige justere dine sideben ind på plads så man ikke længere ser buttet ud i sin nye sommerkjole. Hvis du spørger mig så er det helt vildt smart.

Jeg ved godt at slim n lift ikke er vejen ud af fedme, men jeg synes bestemt at det er værd at bruge imens man samtidigt arbejder på at tabe sig, fordi man på den måde kan se godt ud imens man taber sig.

Slim n lift er godt på mange måder, men den har også sine ulemper, den er fx ikke specielt sexet at have på hvis man har været i byen for at score en lækker fyr, som man så har hævet med hjem.

En hurtigt konklussion må være at man skal bruge slim n lidt supreme med omtanke, og helst samtidigt med at man forsøger at tabe sig på naturligvis. Man kan selvfølgelig godt kører solo med slim n lift, men det mener jeg ikke er optimalt.

Baggrund

Altid på jagt efter gode fund obud!

Tags: slim n lift, slim n lift supreme, slankebukser

Referer denne artikel:

APA style: Timpetson (18 Jun 2011). slim n lift supreme gør dig slank for en dag fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/slim-n-lift-supreme-goer-dig-slank-for-en-dag-172/

Harvard style: Timpetson (2011) slim n lift supreme gør dig slank for en dag [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/slim-n-lift-supreme-goer-dig-slank-for-en-dag-172/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Timpetson. "slim n lift supreme gør dig slank for en dag" Samling af fag-artikler 18 Jun 2011. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/slim-n-lift-supreme-goer-dig-slank-for-en-dag-172/>