////

Spændene Australien rejser for alle

Australien, det store land “down under” kan byde på masser af spændende underholdning, oplevelser, afslapning og hygge. Der er mange forskellige ferietyper i Australien, så de fleste kan finde noget de har lyst til, hvis de vælger en rejse til Australien.

Her er blot nogle af de mange ferietyper i Australien:

Kør selv ferie

Denne type ferie er perfekt for dig der selv vil bestemme indholdt af turen. Vælg en af de planlagte ruter som du følger i en lejet bil. Der er selvfølgelig indlagt spændende steder og seværdigheder på ruterne, så du får set det nære Australien.

Autocamper

Denne ferietype minder lidt om den ovenstående, men giver mere frihed til at opleve naturen, da man jo kan overnatte og spise i en autocamper. Camperen er selvfølgelig luxusudgaven, så der mangler ikke noget.

Rundrejser

Her får du de største attraktioner og seværdigheder at se, enten på egen hånd, eller sammen med en guide. Du er ikke bundet af bil eller autocamper, men kommer rundt med bil, bus, båd og fly. Har du en rejseleder med, får du ekstra meget information om alt hvad I kommer forbi.

Studierejser

Der er også mulighed for at tage på studierejser til Australien. En sådan rejse passer rigtig godt sammen med et større projekt om Australien, eller måske i forbindelse med etableringen af en venskabsklasse.

Firmarejser

Har firmaet en samarbejdspartner i Australien, så er der selvfølgelig rig mulighed for en grupperejse til firmaets medarbejdere. Arrangøren hjælper også gerne med at finde hotel, fly og andre fornødenheder.

Storbyferie

Med bl.a. Sydney og Melbourne som er hhv. verdens 57. og 75. største by målt på indbyggertal, så er der rig mulighed for at tage ophold i en storby på din Australien rejse. Her kan du i ro og mag udforske de store byer, og komme tæt på de spændende attraktioner.

Sol og strandferie

Er du til dasen på stranden og plasken i vandet, eller kan du måske lide at dykke, så er Australien helt perfekt. Der er rig mulighed for alt dette, surfing og meget mere, i store dele af Australien. Et af de mest besøgte steder er Queensland, hvor du bl.a. kan opleve det verdenskendte Great Barrier Reef.

Krydstogter

På et krydstogt i Australien vrimler det med store oplevelser. Se den smukke natur fra vandsiden, og kom ind i de smukke havne, hvor du kan opleve Australien og New Zealand helt tæt på.

Her kan du læse mere om Australien rejser, eller endda booke en rejse med det samme.

Baggrund

Team Benns arrangerer rejser ti/tinationer i hele verden, og kan også hjælpe dig med /lægge en rejse til Australien.

/

Tags: rejser, australien rejser, australien

Referer denne artikel:

APA style: Dennis (25 Jan 2013). Spændene Australien rejser for alle fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/spaendene-australien-rejser-for-alle-657/

Harvard style: Dennis (2013) Spændene Australien rejser for alle [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/spaendene-australien-rejser-for-alle-657/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Dennis. "Spændene Australien rejser for alle" Samling af fag-artikler 25 Jan 2013. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/spaendene-australien-rejser-for-alle-657/>