////

Top 5 steder at besøge i Italien

 

Top 5 steder at besøge i Italien

Italien er et af de mest besøgte lande i verden. Hver turist strømmer til sine strande, ruiner og bjerge og træde ind i en verden, over 3.000 år gammel. Her er ti steder at besøge på og uden for guidebog spor i Italien.

Rom

Hovedstaden blev ikke bygget på en dag, og du får brug for et helt liv for at se det. Med så mange steder og steder at se, vil du aldrig være et tab at gøre. Uanset om det er at udforske den gamle romerske forum og gå, hvor Cæsar gjorde, se Vatikanet, eller lave et ønske på Trevi-fontænen, Rom er et oplagt stop for nogens tur til Italien

Florence

Birthplace of renæssancen og hjem til David, Firenze er Italiens næststørste oplagt stop. For kunstelskere og foodies tilbyder Firenze en række lækkerier. (! Prøv gelato) En anden bonus: det er lige i Toscana, hjemsted for Italiens førende vin land.

Venedig

Byen kærester-Venedig er et fantastisk sted for par og familier. Hæng ud i Markuspladsen (hold øje med alle de duer!), Slentre gennem små stræder, og tage en gondol tur gennem kanalerne. Venedig kan være en dyr by, men det er værd at hver euro.

Cinque Terra

Fem byer beliggende på klipperne med udsigt over havet, Cinque Terra er simpelthen betagende. Tilbring dagen med at gå den 12 km spor, der forbinder de enkelte byer, udforske der små gader, og stop ved små cafeer. Udforsk olivenlunde i bjergene og slappe af dig selv med et skud Limoncello.

Sicilien

Sicilien kan være berømt for mafiaen, men det har meget mere end det. Sicilien har en lang historie af udenlandsk dominans, og han resultatet er en eklektisk kultur, der blander det hele i. Hver lille by synes at have sin egen kultur. Kom og udforske naturen og velbevarede byer. Bare ikke bede om Tony Soprano!

Italien er et af de mest besøgte lande i verden. Hver turist strømmer til sine strande, ruiner og bjerge og træde ind i en verden, over 3.000 år gammel. Her er ti steder at besøge på og uden for guidebog spor i Italien.

  • Rom: Hovedstaden blev ikke bygget på en dag, og du får brug for et helt liv for at se det. Med så mange steder og steder at se, vil du aldrig være et tab at gøre. Uanset om det er at udforske den gamle romerske forum og gå, hvor Cæsar gjorde, se Vatikanet, eller lave et ønske på Trevi-fontænen, Rom er et oplagt stop for nogens tur til Italien
  • Firenze: renæssancens fødested og hjem til David, Firenze er Italiens næststørste oplagt stop. For kunstelskere og foodies tilbyder Firenze en række lækkerier. (Prøv gelato) En anden bonus: det er lige i Toscana, hjemsted for Italiens førende vin land.
  • Venedig: Byen kærester-Venedig er et fantastisk sted for par og familier. Hæng ud i Markuspladsen (hold øje med alle de duer!). Slentre gennem små stræder, og tage en gondol tur gennem kanalerne. Venedig kan være en dyr by, men det er værd at hver euro.
  • Cinque Terra: Fem byer beliggende på klipperne med udsigt over havet, Cinque Terra er simpelthen betagende. Tilbring dagen med at gå den 12 km spor, der forbinder de enkelte byer, udforske der små gader, og stop ved små cafeer. Udforsk olivenlunde i bjergene og slappe af dig selv med et skud Limoncello.
  • Sicilien: Sicilien kan være berømt for mafiaen, men det har meget mere end det. Sicilien har en lang historie af udenlandsk dominans, og han resultatet er en eklektisk kultur, der blander det hele i. Hver lille by synes at have sin egen kultur. Kom og udforske naturen og velbevarede byer. Bare ikke bede om Tony Soprano!

Billeje i Italien >>

 

Baggrund

Billeje i udlandet og i Danmark. Nem og /ne booking. 450 internationale og lokale billeje-selskaber. Vores online billeje s&/skine vil finde de bedste priser til dig. Billeje i Spanien, billeje i Italien og USA billeje.

//////

Tags: billeje italien, billeje i italien, biludlejning i italien, biludlejning italien, italien billeje, italien biludlejning, italien rejser, billeje rom, tag

Referer denne artikel:

APA style: BillejeOnline (22 Feb 2012). Top 5 steder at besøge i Italien fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/top-5-steder-at-besoege-i-italien-389/

Harvard style: BillejeOnline (2012) Top 5 steder at besøge i Italien [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/top-5-steder-at-besoege-i-italien-389/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: BillejeOnline. "Top 5 steder at besøge i Italien" Samling af fag-artikler 22 Feb 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/top-5-steder-at-besoege-i-italien-389/>