Træt af at skifte bånd og holde øje med backup ? Få en fjernbackup løsning

Traditionel backup

Mange virksomheder baserer stadig deres backup på en traditionel backup løsning, med en båndstation og backup bånd. Selvom teknologien er sikker og stabil sker der desværre svipsere engang imellem. Det kunne f.eks. være at man glemmer at skifte bånd, sådan at båndet fra dagen før stadig sidder i backupdrevet og dermed overskriver backup fra i forgårs med den nye backup fra i går. Der er også problematikken med at få husket at skifte bånd i ferieperioden, hvor det er en anden person, end den der til dagligt er ansvarlig for backup, som skal skifte bånd.

Kigger man på økonomien i en traditionel backup, så er der udgifter til dyrt backup software, ny hardware, da levetiden ofte kun er 3-4 år, samt løbende investering i nye bånd.

 

Fjernbackup

Med en fjernbackup løsning slår man flere fluer med et smæk.

Fjernbackup er en fuld automatisk løsning, der kører og passer sig selv i baggrunden. Så snart man har konfigureret hvilke data der skal tages backup af, kan man stort set læne sig tilbage og afvente en e-mail, med status på om backup er gået godt eller skidt.

Med fjernbackup er backup software inkluderet i prisen og man behøver ikke tænke på at skulle købe en dyr opdatering, sådan at man er up to date, og kan tage backup af alle sine data, selvom man f.eks. har fået en ny server installeret.

Fjernbackup er også en sikker løsning, der beskytter virksomhedens data optimalt, da backup data krypteres inden afsendelse til backup serveren, sådan at det kun er virksomheden selv der kan læse dem, men også placerer backup data på en anden lokation end virksomhedens egen. Det beskytter data mod uforudsete hændelser der f.eks. opstår pga. brand, indbrud, hærværk, vandskade, tyveri eller hardware nedbrud.

 

Er du ikke overbevist ? Så få 10 gode grunde til, hvorfor virksomheden skal jernbackup løsning...

Baggrund

VELOCIGROUP er leverandør af IT infrastruktur løsninger til virksomheder, primært baseret på VMWare ESX virtualisering og Microsoft Server løsninger, som f.eks. Exchange Server, SQL Server og System Center produkterne.

Derudover fjernbackup med løsningen VELOCIsecure Remote backup, der er en sikker, stabil og automatisk metode til at tage backup over Internet.

Kontakt VELOCIGROUP på tlf. 8819 7070 og hør nærmere

Tags: Fjernbackup, Online backup, Remote backup, Internet backup, backup, backup software

Referer denne artikel:

APA style: VELOCIGROUP (29 Sep 2010). Træt af at skifte bånd og holde øje med backup ? Få en fjernbackup løsning fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/traet-af-at-skifte-baand-og-holde-oeje-med-backup-faa-en-fjernbackup-loesning-90/

Harvard style: VELOCIGROUP (2010) Træt af at skifte bånd og holde øje med backup ? Få en fjernbackup løsning [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/traet-af-at-skifte-baand-og-holde-oeje-med-backup-faa-en-fjernbackup-loesning-90/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: VELOCIGROUP. "Træt af at skifte bånd og holde øje med backup ? Få en fjernbackup løsning" Samling af fag-artikler 29 Sep 2010. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/traet-af-at-skifte-baand-og-holde-oeje-med-backup-faa-en-fjernbackup-loesning-90/>