10 urter til naturlig brystforstørrelse

Hvis du har været på udkig efter en naturlig måde hvorpå, at få brystforstørrelse på, er her beskrevet 10 forskellige urter, som alle sammen har det til fælles - nemlig at de kan øge dine brystmål. Nogle urter kan få brystvævet til at vokse igen.

Sort Cohosh:

Black Cohosh er en af ??de mest populære naturlægemidler kosttilskud på markedet i øjeblikket, mest almindeligt anvendte til behandling af sygdomme og betingelser for den kvindelige reproduktive system . De mange medicinske anvendelser af sort cohosh har været emnet for en omfattende medicinsk forskning. På grund af sin rige historie i både traditionel og moderne alternativ medicin, sort cohosh får stor opmærksomhed fra både alternative behandlere og mainstream medicinske fagfolk . Menopause - relaterede ubehageligheder

Sort Cohosh er en testet urt, som indeholder plantebaserede østrogener, der kan fremme det kvindelige reproduktive system. Denne urt er et af de mest populære naturlige tilskud på markedet i øjeblikket, da det været brugt i diverse test og undersøgelser. Det siges at Sort Cohosh kan have en forstørrende effekt på bryststørrelsen, da dette ekstrakt indeholder stoffer svarende til dem, der findes i kroppens vækst hormoner.

Blessed Thistle:

Denne urt er blevet anvendt bredt omkring, til at hjælpe ammende kvinder med at øge deres mælke produktion. Udover at stimulere mælkestrømmen hos ammende mødre, er Thistle, også kendt for at øge bryststørrelsen, da den fungerer som havende en hormonel balancesætter hos kvinder.

Mælkebøtte:

Mælkebøtte rod er yderst effektiv til at producere vævudskillelse fra kroppen, som er nøglen til dannelsen af nye brystceller og vævceller. Udskillelsen er nødvendigt, for at rengøre estrogenreceptorstederne der bliver forgiftet med miljøforurenening, bakterier og toksiner, og som således kan gøre det svært for dine bryster at danne nyt brystvæv.

Dong Quai

Dong Quai har vist sig, at kunne hjælpe kroppen med at benytte sine hormoner effektivt. Dong Quai er ikke direkte involveret i at stimulere væksten i brystet, men det hjælper til at balancere hormoner i kroppen, som kan være øge forstørrelsen af brystet.

Humle blomst:

Denne urt benyttes oftest til at stimulere udviklingen af mælkekirtler. Denne urt er rig er flavonoider, der arbejder for at regulere hormonel produktion.

Kava Kava;

??Det menes, at Kava ??Kava ??er i stand til at øge kroppens produktion af prolaktin; som er et af de hormoner, som er ansvarlige for vækst brystet. American College of Obstetricians og Gynækologer har henvist til en undersøgelse af 59 deltagere, som der har tager Kava ??ekstrakt i to måneder, og 39 af dem meldte tilbage med en stigningen i bryst størrelse.

Maca Rod:

Maca rod vokser i de høje bjerge i Peru. Denne urt er rig på mange næringsindhold, blandt andet kalkium, som er en naturlig hormonel balanceaksel, der kan give nogle fordelagtige virkninger hos kvinder og mænd. Maca rod er kendt for at være skabe ro og balance i hormonerne hos både mænd og kvinder. Dette kan for kvindernes tilfælde betyde en øgning af brystceller og brystforstørrelse.

Mors Wort:

Denne velkendte urt indeholder Leonurine, som er en uterin nydelsesmiddel.

Oat Græs:

Oat græs er en del af korn græs familien og slutter sig andre kraftcenter græsser såsom wheatgrass og lucerne. Disse grønne græsser er blevet kaldt nogle af naturens fineste medicin. De indeholder klorofyl, enzymer, vitaminer og næringsstoffer, der er afgørende for en sund krop. Ligesom de andre korn græs, havre græs indeholder beta-caroten, vitamin K og C, folinsyre, calcium, jern, protein, fiber, og B-vitaminer; har op til 30% protein og belyses med rig klorofyl - naturens blod sæbe. Alle disse gode nærrigsstoffer er kendte for at fremme et sundt hormonalt system

Pueraria Mirifica:

Pueraria mirifica er en kraftfuld urt, der kan hjælpe med at fremme brystvækst. Desuden kan denne urt også reducere risikoen for at udvikle brystkræft.

Det er vigtigt at huske på, at alle disse urter er helt naturlige, og derfor er det meget forskelligt, hvordan kroppen arbedjer ved indtagelse af disse. Men de har alle gode egenskaber, som kan fremme balance og ro i kroppen. Det anbefales at konsulere med din læge, før du benytte nogle af de beskrevne urter.

Baggrund

Tags: brystforstørrelse, krop, bryster

Referer denne artikel:

APA style: Sabrina (29 Dec 2014). 10 urter til naturlig brystforstørrelse fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/10-urter-til-naturlig-brystforstoerrelse-1141/

Harvard style: Sabrina (2014) 10 urter til naturlig brystforstørrelse [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/10-urter-til-naturlig-brystforstoerrelse-1141/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: Sabrina. "10 urter til naturlig brystforstørrelse" Samling af fag-artikler 29 Dec 2014. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/10-urter-til-naturlig-brystforstoerrelse-1141/>