////

Akupunktur imod barnløshed

Akupunktur er en teknik som er blevet brugt i flere 1.000 år til at behandle mange forskellige sygdomme. Akupunktur involverer at man stikker bitte små nåle ind i kroppen på specielle områder for at stimulere kroppens funktioner og fremme en fysisk og mental balance. Helt specifiks kan det hjælpe med at regulerede blodgennemstrømningen, frigive endorfiner, og stimluere den centrale nervesystem.

Ofte i kombination med urter, er det succesfuldt blevet brugt som en naturlig smertestiller og helbredelse af mange smerter.

Hvordan kan akupunktur hjælpe med barnløshed? Forskning viser at akupunktur er en effektiv behandling for barnløshed. Desværre bliver det ikke taget seriøst i den vestlige verden før for nylig. I Tyskland i år 2002 blev der lavet en test med 160 kvinder som skulle modtage In-vitro befrugtning. Halvdelen af kvinderen fik to akupunktur behandlinger, en før in-vitro befrugtningen, og en efter.

Resultaterne viste en meget højere graviditets succes-rate iblandt de kvinder som havde modtaget akupunktur behandlingen i forhold til dem der ikke gjorde. Yderligere, af dem der blev gravide, færre af dem som havde modtaget akupunktur oplevede aborter eller ektopiske graviditeter.

Men hvordan arbejder akupunktur sammen med din krop for at modvirke barnløshed? En måde som gør det effektivt, er ved at regulere kroppens systemer. Det regulerer blodtilførslen til alle dele af kroppen, inklusivt organerne. Øget blodtilstrømning til livmoderen er specielt effektivt, da det hjælper med at gøre livmoderens slimhinde mere modtagelige over for inseminering. En god livmoder øger sandsynligheden for at der ikke sker en ufrivillig abort.

Akupunktur hjælper også med ba/d at regulere hormon-niveauet og øge æg-produktionen. De/neret med fertilitetsbehandlinger, så som In-vitro befrugtninger, / chancerne for at blive befrugtet ved at give optimale betingelser /blodgennemstrømning i kroppen. Yderligere kan akupunktur blive /t forbedre oddsne for at få en ufrivillig abort.

/

Selv mænd kan kan få gavn af akupunktur, fordi det kan hjælpe med at forøge deres sædproduktion.

Kombineret med traditionelle metoder for at behandle barnløshed, har det vist sig at akupunktur er en meget effektiv teknik som flere og flere mennesker har integreret i deres behandlingsprotefølje. Noget som tidligere er blevt betragtet som en pseudo-behandling i Vesten, bliver nu betragtet som en valid og værdifuld metode som har hjulpet utallige mennesker i at opnå deres drøm om at blive gravid. Par som tidligere tidligere havde tabt håbet, kan nu starte deres egne familier ed hjælp fra akupunktur.

Baggrund

Tags: abort, akupunktur, graviditet, barnløshed, gravide, gravid

Referer denne artikel:

APA style: (18 Nov 2009). Akupunktur i/hed fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-imod-barnloeshed-36/

/////////

Harvard style: (2009) Akupunktur imod barnløshed [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-imod-barnloeshed-36/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: . "Akupunktur imod barnløshed" Samling af fag-artikler 18 Nov 2009. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/akupunktur-imod-barnloeshed-36/>