////

tandblegning , vejen til hvide tænder

Hvem har ikke altid drømt om disse skinnende hvide tænder, som vi hver eneste dag omgiver os med hver gang vi tænder for fjernsynet og ser alle stjernerne vimse rundt med deres hvide tænder og flotte smil? For dem er der i hvert fald grund til at smile, tænker du måske umiddelbart. De er alle rige, slanke og smukke.

Men dette er ikke det hele, deres smil er altid blændende hvidt. Er de født med disse flotte hvide tænder ? Nej for de meste er det pga. tandblegning.

Så for dem der skammer sig over deres tænder der gennem årene er blevet misfarvede af for eksempel rygning, cola eller det sædvanlige glas rødvin til aftensmaden, vil det ganske enkelt være en stor omvæltning at prøve tandblegning.

Forestil dig ikke længere at skulle gå og gemme dit smukke smil væk for omverdenen! Forestil dig tænder så hvide som sne! 'Men hvordan er det muligt?`, vil nogen måske tænke. Er det bare fup og fidus det hele? Svaret er nej. Tænder kan nemlig afbleges, næsten på samme måde som hår kan. Ligesom det ikke er sundt for håret at afblege det hele tiden, er det heller ikke sundt for tænderne at blive afbleget hele tiden. Alt med måde. Hvor stor en skade der vil forekomme har dog i begge tilfælde meget med hårets og tændernes tilstand at gøre inden afblegningen finder sted. Men hvis du ellers følger brugsanvisningerne på tandbelgnings produkterne og ikke gør det hele tiden, skulle der ikke vare nogen fare.

Så det er altså ikke fup. ´´Men er det bare en modedille fra det 21. århundrede?``, spørger du så. Det er det næppe. Mennesket har gennem tusindvis af år stræbet efter hvide tænder. Der er fundet beviser på at de gamle ægyptere for mere en totusind år siden blegede deres tænder med urin. I dag bruges der dog ikke længere urin i afblegningsprocessen, så bare rolig.

///

Baggrund

Tags: tandblegning, hvide tænder, flotte tænder

Referer denne artikel:

APA style: sensen (05 Jun 2012). tandblegning , vejen til hvide tænder fra Samling af fag-artikler. Fundet 08 Jan 2020, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/tandblegning-vejen-til-hvide-taender-482/

Harvard style: sensen (2012) tandblegning , vejen til hvide tænder [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/tandblegning-vejen-til-hvide-taender-482/ Accessed 08 Jan 2020

MLA style: sensen. "tandblegning , vejen til hvide tænder" Samling af fag-artikler 05 Jun 2012. far-artikler.dk. 08 Jan 2020. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/tandblegning-vejen-til-hvide-taender-482/>